Setari Cookie-uri

Alimente care cresc libidoul

Afla care este cea mai usoara metoda prin care poti spori libidoul tau si al partenerului.

Mierea de albine este cunoscuta inca din evul mediu, cand tinerii casatoriti erau aprovizionati de catre parintii miresei, timp de o luna de zile, cu mied (vin din miere) de unde provine celebra luna de miere. Mierea are un efect de crestere a testosteronului si al estrogenului.

Stridiile reprezinta unul dintre cele mai cunoscute alimente afrodisiace din lume. Contin zinc si grasimi monosaturate, care ajuta la cresterea libidoului. De asemenea, ajuta la producerea testosteronului la femei si la mentinerea nivelului de estrogen. Stridiile stimuleaza nivelul de dopamina din creier, cunoscut sub denumirea de "hormonul placerii".


Ghimbirul creste bataile inimii si intensifica circulatia sangelui datorita gustului picant pe care il are. In Grecia antica, era folosit ca medicament pentru barbatii care sufereau de disfunctii sexuale.

Citește și:


Ciocolata
este un alt aliment controversat atunci cand vorbim de afrodisiace. Faciliteaza eliberarea de dopamina in organism, iar datorita continutului de serotonina se amplifica starea de bine. Fiind un bun antidot impotriva stresului, ne scapa de grijile cotidiene si astfel ne putem concentra mai bine pe partida de sex.

Sucul de rodii poate tine locul vinului rosu daca nu obisnuiti sa consumati alcool. Stimuleaza cisculatia sangelui, contribuind astfel la crestrea libidoului.

Bananele contin Vitamina B6 care contribuie la echilibrarea nivelului de hormoni din organism. Datorita continutului de potasiu si bromelaina se stimuleaza producerea de hormoni sexuali.

Caisele au o multime de beneficii pentru organismul nostru printre care se numara si cresterea libidoului datorita continutului ridicat de minerale si Vitamina E.

Citește și:

Smochinele sunt cunoscute inca din antichitate pentru proprietatile lor ce favorizeaza fertilitatea. Datorita continutului de fibre, ajuta la producerea placerii intense.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.