Setari Cookie-uri

Efectele benefice ale orgasmului

Credeai ca i se spune degeaba "aspirina saracului"?

8. Un orgasm pe zi tine departe crema antirid! Studiile cercetatorilor au aratat ca atunci cand ai o relatie stabila si faci sex de cel putin trei ori pe saptamana, poti arata mai tanara cu 10 ani.

9. Orgasmul ajuta la intarirea sistemului imunitar si imbunatateste cu 20% activitatea anticorpilor.

10. Este un antinevralgic excelent. Atunci cand te doare capul, renunta la aspirina si paracetamol in favoarea unui orgasm.

11. Contribuie la succesul pe plan social. Te intrebi ce-are a face cu prefectura? In timpul orgasmului, este stimulata productia de oxitocina. Hormonul este responsabil cu reducerea temerilor si cresterea increderii in sine.

12. Combate insomnia. Un orgasm este cea mai sigura modalitate pentru a elimina stresul zilnic si pentru a-ti lua gandul de la problemele care te apasa fix inainte sa te culci si te tin toata noaptea cu ochii pe tavan.

Citește și:

13. Iti lucrezi muschii. Sigur ca o partida de sex ajuta la arderea caloriilor insa atunci cand ai orgasm, sunt solicitati muschii din zona pelviana. Acestia devin mai flexibili si mai rezistenti, facilitand nasterea.

14. Iti imbunatateste starea de spirit. Prin secretarea anumitor hormoni mentionati mai sus, orgasmul tine depresia la distanta.

15. Te apropie mai mult de partenerul tau. Atunci cand viata sexuala este satisfacatoare si incununata cu orgasme de ambe sexe, relatia dintre cei doi parteneri devine mult mai stransa.

sursa foto prima pagina shutterstock cuplu in pat

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.