Setari Cookie-uri

5 lucruri pe care sa nu i le spui niciodata unei femei singure

Atunci cand suntem singure parca expresia fetei noastre striga dupa ajutor mai ceva ca o persoana aflata intr-o situatie limita, fapt ce rezulta din comportamentul celor din jur.

Cand esti singura parca ai o mana rupta sau ai patit ceva foarte grav si toata lumea incearca sa te consoleze si sa iti spuna ca totul va fi bine intr-un final, ca nu trebuie sa disperi pentru ca lumea asta este plina de barbati.

Tu te simti foarte bine singura, dar cei din jur simt nevoia sa te cocoloseasca, sa iti spuna ca nu iti mai sclipesc ochii ca alta data si ca parca ai mai slabit de cand esti singura.

foto femeie cu megaphone sursa shutterstock

Trebuie sa intelegem ca o femeie singura nu este o femeie cu dizabilitati. Barbatul este ceva de care ne putem lipsi in viata noastra pentru o perioada de timp mai scurta sau mai lunga, in functie de necesitatile fiecareia dintre noi.

Bineinteles ca este mult mai frumos atunci cand avem alaturi un barbat si impreuna sa cladim o relatie frumoasa, stabila si fructuoasa, insa mai avem nevoie si de momente in care trebuie sa fim singure, sa ne dam seama ce vrem sa facem cu viata noastra, sa ne stabilim prioritatile si apoi sa pornim in cautarea printului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.