Setari Cookie-uri

5 lucruri pe care sa nu i le spui niciodata unei femei singure

Atunci cand suntem singure parca expresia fetei noastre striga dupa ajutor mai ceva ca o persoana aflata intr-o situatie limita, fapt ce rezulta din comportamentul celor din jur.

Intre timp insa, nu avem nevoie sa auzim urmatoarele lucruri atunci cand nu suntem intr-o relatie:

1. "Stai linistita, o sa vina si printul tau." Femeile realiste nu mai viseaza la printii din povesti ci asteapta un barbat adevarat in viata lor, un barbat care sa le respecte si sa stie cum sa se poarte cu ele, sa stie sa le iubeasca si sa le pretuiasca. Stim si noi ca o sa apara cineva intr-un final in viata noastra, nu trebuie sa ne reaminteasca cineva in fiecare zi.

2. "Esti foarte trista cand esti singura." Nu suntem triste cand suntem singure. Poate ca nu mai avem acea sclipire in ochi de femeie indragostita, dar viata noastra este la fel de frumoasa chiar si atunci cand ne concentram pe cariera sau pe diverse proiecte personale.

3. "Bucura-te de perioada asta." Serios? De ce toata lumea are impresia ca o femeie singura sta si plange in fiecare seara cand se trezeste singura in casa? De ce nu ne putem gandi ca o femeie singura se simte la fel de bine si este la fel de fericita precum o femeie care este intr-o relatie? Calmati-va oameni buni! Nu ne vom taia venele si nu ne vom arunca de la balcon daca se intampla sa nu existe niciun individ cu zambet seducator in viata noastra.

Citește și:

4. "Nu crezi ca esti prea pretentioasa?" Asa si? De cand e asta un lucru rau? Daca suntem pretentioase o facem pentru noi si pentru fericirea noastra. Doar nu o sa lasam acum fiecare netrebnic sa ne manance timpul si sa neomoare nervii cand putem foarte bine sa asteptam sa cunoastem un barbat potrivit.

5. "Oricum nu te merita idiotul ala." "Idiotul" ala asa cum il nuniti voi, cei care va preocupati atat de mult de starea noastra generala, se intampla sa fi fost partenerul nostru o lunga perioada de timp in care am avut parte de momente frumoase, amintiri placute si cu siguranta era ceva de capul lui de ne-am petrecut timpul cu el. Asa ca incercati sa evitati asemenea insulte la adresa fostilor parteneri pentru ca nu sunt deloc placute si nici pe departe incurajatoare, ba chiar pot fi considerate insulte.

Citește și:

foto prima pagina femeie tanara si frumoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.