Setari Cookie-uri

Ghidul bunelor maniere in pat: De la deschilotare cu tact la defrisati, va rog!

Saru-mana, doamna, primiti cu orgasmul?

Sexul poate fi definit dintr-o sumedenie de perspective. Este modalitatea de concepere a puilor vii, acoperiti cu puf si hraniti cu lapte, este felul prin care iti exprimi sentimentele sau activitate recreationala. Ia-o cum vrei!

Indiferent de punctul de vedere adoptata, exista un set de reguli valabil pentru cei doi (fie si trei) „combatanti” in activitatile la pielea goala. Asta pentru ca unii dintre noi sunt campioni la intamplari penibile in roice situatie, chiar si in pat. Mai ales in pat.


1. Prima regula, legea de aur a sexului este urmatoare: Doamnele primele!

In caz contrar, fiecare dintre cei doi parteneri poate sa ia situatia in mana la el acasa si rezolva problema. Nicio femeie din lume nu va considera ca barbatul de peste ea ii face vreun compliment daca intra, sta cat zice buna-ziua, scuipa de doua ori intr-un prezervativ sau unde apuca si noroc-bun!

Citește și:

2. Iubitule, ce par lung ai!

Epilarea nu mai e de multa vreme o operatiune pe care o efectueaza doar femeile. Pupi mai cu foc acolo unde-i neted ca-n palma, indiferent ca-i mai la nord sau mai la sud de buric. Prin urmare, cine trage nadejde la sex oral, sa defriseze ca-n palma!

3. Liniste ca-n biblioteca

Nu zice nimeni sa incepi o conversatie despre Descartes in timpul unui act sexual, ai mari sanse sa omori voinicul din prima. Insa un geamat, un oh, un ah, ce bine-i, sunt de mare ajutor. Poti sa te incumeti la mai mult si sa dai detalii exacte despre ce vrei si unde vrei sa intre.

Daca vrei sa pastrezi momente de reculegere, nu o face-n toiul actiunii. Sexul pe muteste are farmecul unei cizme gaurite.

sursa foto shutterstock cuplu sexy


4. In programul serii: recital de tipete ca-n jungla

Exista si reversul medaliei. Tipetele si ragetele animalice nu sunt chiar sexy si nu este cea mai buna metoda de a-ti complimenta partenerul. In filmele porno, toata lumea urla la toata lumea de impresie artistica, nu de avant orgasmic prea mare.

Citește și:

5. Scandura de gard

Asa cum nimeni nu se da in vant dupa un partener la fel de comunicativ ca un peste, nimeni nu vrea sa faca sex cu o scandura de gard. La o adica, ceva-ceva miscare, tot trebuie sa faca amandoi. Daca unul da si altul ia, mai bine jucati fotbal pentru ca e pe acelasi principiu.

6. Parc-as vrea, dar am retineri!

Atunci mai stai o tura! Sexul implica mai multe simturi. Bucuria unei apropieri de acest gen vine si din sunetele a doua trupuri care se unesc dar si din imaginea lor. Prin urmare, cea mai buna metoda de terapie pentru a scapa de pudoare este sexul cu lumina aprinsa. Ca sa poti sa vezi exact ce si unde anume intra. Sa ne pazim dar de accidente ca acestea

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.