Setari Cookie-uri

5 Barbati pe care trebuie sa ii intalnesti pana sa te mariti

Pana sa ajungi in fata altarului trebuie sa intalnesti cateva categorii de barbati pentru a fi sigura ca alegerea pe care o faci este cea mai buna. Vezi aici cu care dintre ei te-ai intalnit si pe care trebuie sa ii mai intalnesti pe viitor.

Intalnim in viata noastra diferite persoane, unele care reusesc sa isi lase o amprenta asupra noastra, atele care trec fugitiv si dispar din peisaj. De la fiecare dintre ele avem cate ceva de invatat si cate ceva de retinut.

Acum ne oprim strict asupra femeilor si a barbatilor din viata unei femei. Pana sa ajungi in momentul in care sa spui cel mai hotarat "DA" din viata ta, trebuie sa ai o anumita experienta pe care o dobandesti in momentul in care te intalnesti cu urmatoarele tipologii de barbati:

foto barbat frumos sursa shutterstock

1. Tipul popular


El este tipul de barbat care te va scoate din orice situatie dificila in care te-ai afla. De exemplu, atunci cand vrei sa iesi in oras dar nu mai gasesti nicio masa libera in localurile preferate el poate rezolva aceasta problema. Cu siguranta are un prieten acolo si se poate descurca imediat astfel incat sa iti faca pe plac.

Citește și:

Este un barbat care intotdeauna vrea sa ajute, sa se simta util. De ce nu este de pastrat? Pentru ca intotdeauna va fi un om foarte ocupat. Datorita popularitatii va sta tot timpul conectat la ceea ce se intampla in jurul lui, intotdeauna va avea nevoie de prietenii lui, iar timpul ramas nu va fi suficient pentru tine.

2. Frumuselul

Pentru ca aspectul fizic este primul impact pe care il avem atunci cand intalnim o persoana, lasa-te condusa de acest prim impuls atunci cand iti alegi urmatorul partener si fi sigura ca toata lumea va intoarce capul dupa voi atunci cand intrati undeva.

Te vei simti mandra de iubitul tau atunci cand toti prietenii tai il vor admira. De ce nu trebuie sa te mariti cu el? Pentru ca frumuselul intotdeauna va avea admiratoare ce vor sta pe langa el, iar barbatii cu greu pot rezista tentatiilor.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.