Setari Cookie-uri

5 Barbati pe care trebuie sa ii intalnesti pana sa te mariti

Pana sa ajungi in fata altarului trebuie sa intalnesti cateva categorii de barbati pentru a fi sigura ca alegerea pe care o faci este cea mai buna. Vezi aici cu care dintre ei te-ai intalnit si pe care trebuie sa ii mai intalnesti pe viitor.

3. Tipul amuzant

El va sti intotdeauna cum sa te faca sa razi chiar si in cele mai grele momente din viata ta. Te va binedispune atunci cand crezi ca totul e pierdut si ca universul tau este total dat peste cap.

De asemenea el se va integra foarte bine in grupul tau de prieteni pentru ca va sti ce glume sa faca si cum sa intre pe sub pielea lor astfel incat prietenii tai sa il accepte imediat. Cu el nu te vei plictisi niciodata si mereu vei simti ca aveti ce sa vorbiti si ca stie cum sa vada aspectul pozitiv al fiecarui lucru.

foto barbat tanar frumos sursa shutterstock

4. Cel care nu isi doreste relatii serioase (pana te intalneste pe tine)

El este tipul rebel (bad guy) care frange atatea inimi si crede ca toate fetele ii stau la picioare. El este tipul care nu vrea relatii serioase si ii sta capul numai la distractie si aventuri, asta pana te intalneste pe tine, fata care ii va da lumea peste cap si il va face sa se indragosteasca lulea.

Citește și:

Bineinteles ca te simti atrasa de el, toate ne simtim atrase de baietii rai pentru ca nu par atat de usor de abordat si se lasa destul de greu, lucru care ne incita. Sanu mai vorbim despre faptul ca orgoliul tau va fi gadilat cand te vei gandi ca tu esti cea care l-a cumintit.

5. Romanticul

Trebuie neaparat sa intalnesti un barbat romantic inainte sa te mariti. Alaturi de el vei trai clipe de neuitat. Te va adora si te va trata ca pe o printesa, si cu siguranta te vei simti printesa palatului sau (asa in cazul in care are un palat).

Va sti cum sa te impresioneze de fiecare data si cum sa te dea pe spate. Iti va organiza cine romantice si surprize dintre cele mai dulci. Va fi o relatie cu lapte si miere parca desprinsa din povesti. De ce nu este de pastrat? Pentru ca la un moment dat vrei sa ai langa tine un adevarat barbat, iar momentele in care ii dau lacrimile la filme romantice nu ti se vor mai parea atat de dragute pe parcurs.

Citește și:

Foto prima pagina portret de barbat frumos sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.