Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care frantuzoaicele ne invata despre dragoste si sex

Frantuzoaicele afirma ca la 50 de ani se bucura de sex mai mult decat o faceau la 20. Asa ca, doamnelor, nu lasati varsta sa va fure placerile.

Sarutul frantuzesc este considerat ca fiind cel mai pasional, plin de emotie, incarcat cu sentimente si trairi dintre cele mai placute.

Parisul, este iarasi considerat cel mai romantic oras si poate ca fiecare dintre noi am visat la o excursie alaturi de partener in orasul indragostitilor, sau de ce nu, ne imaginam o nunta pe malul Senei.

De la cine am putea urma cele mai bune sfaturi daca nu de la frantuzoaice, femeile care s-au nascut si traiesc in cel mai romantic oras din lume, in cel mai romantic stat.

foto cuplu tanar si elegant sursa shutterstock

Iata cateva lucruri pe care frantuzoaicele le impartasesc in legatura cu dragostea si sexul.

1. Nu totul se rezuma la "marele O"!

Se pare ca nu totul se rezuma la orgasm atunci cand vine vorba despre sex. Conteaza mult mai mult legatura dintre cei doi parteneri si felul in care se simt unul alaturi de celalalt decat sa atinga punctul culminant. Totul tine de intregul proces, de intregul ritual.

Citește și:

Asa ca nu va mai oncentrati atat de mult sa ajungeti la destinatie atunci cand vine vorba de actul sexual pentru ca ceea ce conteaza cu adevarat este calatoria in sine.

2. Varsta nu are nicio legatura cu sexul!

Este normal ca atunci cand iti incepi viata sexuala sa vrei sa experimentezi cat mai mult, sa inveti cat mai multe si sa descoperi lucruri noi. Insa adevarata maturitate sexuala intervine undeva in jurul varstei de 22 – 24 de ani.

Odata cu inaintarea in varsta se spune ca libidoul femeilor scade, dar nu este adevarat. Frantuzoaicele afirma ca la 50 de ani se bucura de sex mai mult decat o faceau la 20. Asa ca, doamnelor, nu lasati varsta sa va fure placerile.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.