Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care frantuzoaicele ne invata despre dragoste si sex

Frantuzoaicele afirma ca la 50 de ani se bucura de sex mai mult decat o faceau la 20. Asa ca, doamnelor, nu lasati varsta sa va fure placerile.

6. Pastreaza o limita in relatia ta!

Una dintre regulile de aur ale unei relatii frumoase este aceea de a nu umbla dezbracata in fata iubitului tau. Chiar daca se spune ca trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra si sa nu ne ascudem de partener pentru ca relatiile in care partenerii sunt deschisi sunt cele mai frumoase si mai durabile.

Asta nu inseamna ca dupa o partida de sex nebun trebuie sa te imbraci imediat, dar incearca sa nu defilezi goala in fata partenerului atat de des. Barbatilor li se pare mai sexi atunci cand femeile poarta lenjerie intima si o camasa sau un maieu lung si larg. Nu trebuie sa fie totul atat de evident, ci o doza de mister este intotdeauna incitanta.

foto indragostiti in Paris sursa shutterstock

7. E ok sa faci tu prima miscare!

Suntem obisnuite ca barbatii sa faca primul pas atunci cand vine vorba despre relatii si sex. Este foarte bine ca si noi sa luam initiativa din cand in cand pentru ca barbatii vor aprecia asta. Daca ne simtim atrase de un barbat nu ar trebui sa ezitam sa intram in vorba cu el.

Citește și:

Cu cat esti mai deschisa, cu atat ai mai multe de castigat, asta si datorita societatii care se misca intr-un ritm alert.

Foto prima pagina Paris Turnul Eiffel sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.