Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care frantuzoaicele ne invata despre dragoste si sex

Frantuzoaicele afirma ca la 50 de ani se bucura de sex mai mult decat o faceau la 20. Asa ca, doamnelor, nu lasati varsta sa va fure placerile.

3. Flirtul este un mod de viata, nu o cale usoara si rapida catre sex!

A flirta inseamna a comunica, a conversa. Si nu este vorba neaparat de comunicarea verbala. Aici ne putem referi la comunicarea privirilor, a trupului, a gesturilor, a mirosurilor, a tot ceea ce ne evidentiaza si transmite ceva despre noi.

Flirtul nu este neaparat o discutie in care impartasesti lucruri in comun si te gandesti cum sa ajungi mai repede in pat cu persoana respectiva. Asa ca, fetelor, se da liber la flirt!

foto cuplu tanar pe strada sursa shutterstock

4. Arta relatiilor serioase!

Stiu ca este frumos sa vezi cum roiesc barbatii in jurul tau si cum poti sa invarti pe degete cate 2-3 (sau mai multi in functie de disponibilitate). Fiecare perioada are varsta ei si daca acest lucru este fun la 19-20 de ani, e timpul sa iti revizuiesti principiile si sa incerci sa revii la monogamie.

Citește și:

Nu te gandi ca odata cu relatia serioada dispar distractia si momentele amuzante petrecute cu prietenii. Trebuie doar sa gasesti persoana potrivita.

5. Casatoria nu este cea mai mare dovada de dragoste!

Noi femeile visam la ziua nuntii inca din copilarie. Fiecare dintre noi am avut cate o papusa imbracata in rochie de mireasa si ne imaginam si noi aratand ca niste adevarate printese in ziua nuntii. Si acest sentiment nu dispare nici dupa ce atingem varsta de 20 si ceva de ani.

Cu toate ca ar trebui sa ne concentram pe educatie, invatamant si cariera pentru a fi multumite de noi, pentru a simti ca am facut ceva cu care ne putem mandri. Casatoria nu este insa cea mai mare dovada de dragoste. Dragostea nu sta intr-un act si nu se masoara in semnaturi. Casatoria este doar un pas firesc in viata fiecarui om.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.