Setari Cookie-uri

Numerologie: Magia numerelor maestre

Puterea speciala a numerelor

Numerele Maestre sunt instrumente aparte in numerologie, cu o vibratie energetica foarte puternica. Prezenta unui numar special intr-un calcul numerologic desemneaza intotdeauna o persoana extraordinara cu insusiri iesite din comun.

Unii numerologi sunt de parere ca cei care se nasc sub aceste numere puternice sunt ingeri incarnati in oameni sau mari conducatori spirituali. Aparitia unui numar maestru in vibratia energetica a datei nasterii desemneaza oamenii cu potential imens si cu foarte multa forta interioara.

Pe de cealalta parte, exista o fateta intunecata a acestora. Oamenii care poseda astfel de numere dar nu le pot valorifica potentialul se incarca din punct de vedere karmic si fac datorii dificil de achitat. Prin urmare, vor fi nevoiti sa treaca prin incarnari numeroase inainte de a trece la stadiul superior de existenta.

Citește și:

Desigur ca numerele maestre pot fi reduse din punct de vedere matematic la alte numere, respectiv 2, 4 si 6 insa acest fapt nu le va diminua potentialul.
Pentru a afla daca esti unul dintre acesti oameni foarte speciali, trebuie intai sa faci un calcul simplu. Spre exemplu, sa luam o persoana nascuta pe 31.12.1997
3+1+1+2+1+9+9+7= 33

numerologie

foto shutterstock ochi cu numere

Numarul 11 in numerologie – Puterea intuitiei

Oamenii care poseda numarul 11 sunt extrem de intuitiv si pot constientiza cumva anumite lucruri inainte sa se intample. Au de asemenea, un spirit de observatie foarte ascutit si sunt atenti la detalii. Poate tocmai datorita acestui lucru pot face conexiuni mai repede decat ceilalti. In orice caz, ei imbina rationamentele logice cu o sensibilitate sufleteasca aparte.

Viseaza mereu cu ochii deschisi si sunt inclinati catre meditatie, filosofie sau religie. Dintre ei se aleg marii indrumatori spirituali ai lumii.

Citește și:

Latura negativa a lui 11 este ca oamenii pot deveni fanatici sau pot adera la culte nocive. Nu sunt neaparat foarte deschisi la oameni ci traiesc pentru scopurile inalte, generale.

Pot cadea uneori in pacatul cinismului exagerat si vor afisa o atitudine destul de sarcastica fata de ceilalti.

Citeste pe Kudika.ro

Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine

Numerologie: Semnificatia numerelor in anul 2014 pentru fiecare luna

Numerologie: Afla cu cine trebuie sa te mariti

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.