Setari Cookie-uri

5 locuri in care poti face sex in public

Fa sex in locuri publice fara sa fii prinsa!

3. In parc

Bine, suntem in toiul iernii asa ca ideea asta ar fi bine sa o pastrezi pentru la vara ca sa nu te pricopsesti cu cistita in loc de orgasm. Trebuie sa alegi un loc mai dosit, iei o paturica dupa tine sa nu-ti inverzesti hainele si treci la treaba.

O sugestie ar fi sa poti rochie sau fusta lunga, pentru eventualitatea in care cineva o sa vrea sa ceara indicatii despre toneta de inghetata sau cine stie ce alt loc din parc fix cand ti-e lumea mai draga.

4. In masina

Este cu siguranta cel mai comod loc in care poti face sex in public. La o adica, poti sa o tragi langa o padure pe marginea drumului sau o poti parca pe o straduta laterala care nu este circulata. O idee buna ar fi si o parcare foarte, foarte aglomerata sau subterana.

In orice caz, atunci cand intentionezi sa faci sex pe bancheta din spate, asigura-te ca nu lasi masina intr-un loc in care parcarea este interzisa. nu de alta dar sa nu-ti bata domnu’ politist in geam sa-ti ceara actele si prezervativul la control.

Citește și:

5. In baia unui club

Aici e cu dus si intors. Desigur ca te poti strecura intr-o cabina insa e destul de complicat sa faci sex la varice, adica de-a-npicioarelea. In plus, se va face ceva coada la baie si veti primi cu siguranta cateva priviri urate atunci cand veti iesi ciufuliti cu fete postorgasm, mai ales ca se intampla foarte, foarte rar, sa gasesti o baie libera la cluburi.

foto prima pagina shutterstock cuplu la apus

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.