Setari Cookie-uri

5 pozitii sexuale din Fifty Shades of Grey

Top 5 sugestii picante din cele 50 de Umbre intunecate

3. Legat la ochi

Atunci cand esti lipsit de unul dintre simturi, toate celelalte se ascut. Prin urmare, daca nu ai incercat pana acum sexul legat la ochi, a venit momentul. Nu iti trebuie instrumente speciale, este suficienta o esarfa dintr-o tesatura densa prin care sa nu treaca lumina. La fel de buna este si o masca de noapte. Si daca vrei ca lucrurile sa fie si mai intense, iti poti lega partenerul cu catuse, vezi punctul 1!

Desi este o sugestie buna pentru o partida de sex, partea cea mai incitanta va fi cu siguranta preludiul. Te poti juca si cu celelalta simturi ale partenerului tau, cum ar fi alternarea unor cuburi de gheata pe pielea lui cu rasuflarea ta calda.

4. Lectia de flexibilitate

Urmatoarea sugestie poate fi pusa in practica daca ai in casa scaune foarte inalte insa poate fi adaptata si pentru o masa. Tu nu trebuie decat sa te apleci peste aceasta. Daca ai insa la dispozitie un scaun foarte inalt, te poti prinde cu mainile de picioarele acestuia.

Citește și:

Partenerul tau te va penetra pe la spate si are acces la clitorisul tau pentru a-ti oferi un orgasm de milioane.

5. Pe podea

Desigur ca pe o podea poti incerca orice pozitie iti trece prin cap. Ar fi indicat sa incepi insa cu clasica pozitie a misionarului. Presiunea partenerului tau deasupra ta iti va oferi senzatii mult mai intense pentru ca spatele tau nu este sprijinit pe o saltea moale ci direct pe podeaua tare.

sursa foto prima pagina shutterstock barbat legat

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.