Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care nu ti le-a spus nimeni despre sex

Topul lucrurilor neplacute despre sex

Ca cele mai multe dintre noi, si eu am fost indragostita de personajele din Sex and the City. Oricat de cliseic ar suna, o buna parte dintre intamplarile celor 4 fete par desprinse uneori din viata reala. Ce-i drept, noi dam Manhattan pe Centrul Vechi.

In orice caz, imi amintesc cele cateva scene de sex ale lui Carrie in care totul parea un dans perfect sincronizat, fara carcei sau zgomote ciudate, cu toata ca Sarah Jessica era aproape tot timpul infasurata in cearceaf ca o mumie. Oricat de idilic ar fi parut, sexul nu este deloc asa. Iata cele 10 lucruri neplacute pe care nimeni nu vrea sa le recunoasca.

cuplu sexy

foto shutterstock cuplu sexy

1. Toata lumea minte. Fie ca vorbim despre dimensiune sau numarul de impingeri per noapte sau acrobatiile din pat, oamenii au obiceiul sa exagereze.

2. Unii dintre barbati sunt in stare sa spuna orice ca sa nu foloseasca prezervativul. Ba ca nu le place, ba ca sunt alergici, ba ca nu vor sa se opreasca in toiul actiunii. Prezervativul este una dintre cele mai sigure modalitati de contraceptie.

Citește și:

Acestea nu doar ca opresc spermatozoizii dar te protejeaza si de o sumedenie de boli cu transmitere sexuala. Asa ca, daca de regula, tu folosesti aceasta metoda, nu renunta la ea pentru un discurs bine pregatit.

3. Unii dintre oameni nu stiu sau nu vor sa recunoasca faptul ca au o boala cu transmitere sexuala. Oricat de rau ar suna, unii trateaza superficial aceasta chestiune si nu au nimic impotriva sexului neprotejat.

4. Orgasmul nu vine pe banda rulanta. O parte dintre barbati au lipsit de la lectia de anatomie si nici nu au invatat ca cele mai multe dintre femei nu au orgasm doar prin penetrare vaginala.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.