Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care nu ti le-a spus nimeni despre sex

Topul lucrurilor neplacute despre sex

5. Chiar daca esti atrasa sexual de partenerul tau sau esti indragostita pana peste cap de el, este posibil sa nu ai intotdeauna orgasm. Acesta nu depinde doar de sentimentele pe care le ai fata de celalalt, ci si de starea ta de spirit. Daca esti prea obosita sau prea stresata si nu ai chef pur si simplu, este foarte posibil sa nu ajungi chiar pe culmile placerii.

6. Orgasmul sincron nu se intampla prea usor. Desigur, nu este imposibil insa, de regula, acest lucru se intampla mai des in cadrul cuplurilor stabile, atunci cand partenerii se cunosc foarte bine.

7. Parturile vaginale sunt o realitate si se intampla mai des decat ai crede. Sunt absolut normale, chiar daca te pun intr-o jenanta. Ai doua optiuni pentru a depasi momentul: fie le ignori cu desavarsire si iti vezi de treaba, fie te amuzi pe seama lor.

8. Preferintele sau obiceiurile tale sexuale se pot schimba de-a lungul timpului si asta este perfect normal. Trebuie doar sa accepti aceste schimbari ca fiind procese naturale prin care iti dezvolti sexualitatea.

Citește și:

9. Mai mult nu inseamna mai bun. De fapt, o partida prea lunga de sex in care partenerii nu reusesc sa ajunga la orgasm devine neplacuta si chiar dureroasa.

10. Lubrifiantul este mai util decat crezi. Folosirea acestuia nu inseamna ca nu iti doresti sa faci sex. Acest are rolul de a facilita penetrarea si uneori, de a spori placerea sexuala.

foto prima pagina shutterstock cuplu senzual

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.