Setari Cookie-uri

Top 15 cele mai amuzante mituri despre sex

Cele mai comune preconceptii despre orgasm, marimea penisului si masturbare

7. Sexul inainte de o activitate sportiva iti fura din energie

Chiar daca ar fi o scuza minunata pentru o parte dintre fotbalistii romani, sunt destul de sigura ca prestatia slaba de pe teren este cauzata mai degraba de noptile nebune din cluburi alaturi de asistentele din televiziune si nu de un orgasm sanatos.

De fapt, in Statele Unite, jucatorii de fotbal american de la Pittsburg Steelers au fost tinuti departe de sotiile lor inainte de meciurile din 2006 in baza acestui mit.

8. Primul contact sexual pentru femeie este dureros si sangeros

Desigur ca poate exista o anumita cantitate de sange dar acest lucru nu se intampla de fiecare data. De fapt, o parte dintre femei se nasc fara himen sau acesta se poate rupe de-a lungul vietii cu mult pana la prima partida de sex.

In ceea ce priveste durerea, aceasta poate fi evitata daca partenerul fetei este atent, grijuliu si rabdator.

Citește și:

9. Un penis mai mare are randament mai mare

Complet fals! Calitatea orgasmului nu depinde de dimensiunea penisului.

10. Unele alimente au proprietati afrodisiace.

De fapt, efectul capsunilor si al scoicilor savurate alaturi de o persoana atragatoare este mai degraba placebo. Mancarea afrodisiaca nu are deocamdata niciun efect demonstrat si masurat asupra libidoului.

11. Femeile au orgasm prin stimulare vaginala

De fapt, numarul de femei care se incadreaza in aceasta categorie este destul de mic. Cele mai multe dintre noi au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a ajunge pe culmile placerii.

12. Barbatii se gandesc mai des la sex decat femeile

Da, pentru ca noi ne gandim de regula la plimbari romantice sub clar de luna cu valurile care ne ating usor degetele de la picioare si vantul care ne flutura discret prin plete in timp ce aroma parfumului preferat ne invaluie delicat in brize de primavara si scuturam de pe gene aripi de ingerasi si curcubee pe care calatoresc unicorni. Roz.Virgini,puri si neprihaniti. Cu cozi din vata de zahar.

Citește și:

13. Daca nu gemem a extaz divin, inseamna ca nu ne place

Fals ca sanii Biancai Dragusanu! Unele femei sunt mai galagioase din fire si necheaza ca Incitatus iar altele tac malc si se bucura de moment fara sonor.

14. Sexul oral si sexul anal sunt mai sigure decat sexul vaginal.

Mai sigure in sensul ca ai sanse considerabil mai mici sa ramai gravida astfel, iar asta stii si fara studiile specilistilor britanici. Lasand gluma la o parte, bolile cu transmitere sexuala pot fi luate prin orice forma de contact sexual neprotejat.

15. Sexul tantric inseamna ore in sir de orgasm

Mitul a fost declansat de cantaretul Sting care a spus acest lucru sub forma de gluma insa oamenii au ramas fascinati de aceasta posibilitate. De fapt, femeile care sufera de sindromul excitarii sexuale permanente pot spune cu mana pe inima ca un numar prea mare de orgasme poate fi o situatie foarte neplacuta.

Citește și:

Sexul tantric presupune cu totul altceva. Intre cei doi parteneri are loc, de fapt, un schimb de energie sexuala prin tehnici din est si nu este vorba de un maraton al orgasmului.

foto prima pagina shutterstock cuplu erotic

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.