Setari Cookie-uri

Cele 7 tipuri de orgasm la femei

Punctele A, G, U: alfabetul placerii la feminin

4. Orgasmul punctului A

Daca o luam pur matematic, nu toate femeile se pot bucura de aceasta placere. De regula, vaginul are o lungime medie de 10 cm insa se poate extinde. Punctul A este situat undeva la 12 centimetri de la intrarea in vagin, pe acelasi perete vaginal cu punctul G, foarte aproape de cervix.

Prin urmare, trebuie o compatibilitate perfecta din punct de vedere anatomic intre cei doi parteneri. Cea mai buna pozitie pentru a obtine un astfel de orgasm este clasicul misionar. Desi se spun ca placerea sexuala dureaza mai putin decat in alte cazuri, este mult mai intensa.

5. Orgasm prin stimularea punctului U

Acesta nu este localizat in vagin ci in exterior, in zona orificiului urinar. Nu toate femeile au aceeasi sensibilitate la stimularea punctului U insa cele care pot ajunge astfel la orgasm au nevoie de atingeri delicate, fie cu degetele, cu gura sau cu penisul.

Citește și:

Vezi jucarii sexuale pentru femei pentru stimulare ca sa obtii un orgasm rapid si intens.

6. Orgasmul oral

Niciuna dintre prietenele mele nu mi-a povestit vreodata de senzatiile nebune din cerul gurii dar daca oamenii de stiinta cred ca e posibil, sa zicem ca le dam si noi crezare.

Cavitatea bucala este intr-adevar, o zona foarte importanta in obtinerea placerii sexuale, in special in ceea ce priveste preludiul. Orgasmul de acest fel poate aparea in timpul unui sarut sau in timp ce femeia face sex oral. N-as baga mana in foc pentru veridicitatea acestei teorii care pare mai degraba scoasa din filmele porno cu buget redus decat desprinsa din realitate.

7. Orgasmul la sani

Chiar daca suna destul de ciudat, in teorie un astfel de orgasm este posibil. Singura conditie este ca sfarcurile sa fie puternic inervate pentru ca o parte dintre acesti nervi sunt direct conectati la zonele genitale. Cele mai multe dintre femei se excita foarte usor prin sarutari si atingeri ale sanilor insa doar cateva dintre noi pot ajunge la orgasm exclusiv prin stimularea lor.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie in pat

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.