Setari Cookie-uri

5 +1 metode pentru activarea energiei sexuale

Cum sa iti redescoperi erotismul, pas cu pas

Cei mai multi dintre noi devin constienti de energia sexuala a corpurilor abia atunci cand se indragostesc sau se simt foarte atrasi de cineva. Este acea senzatia placuta de caldura molesitoare pe care o simtim in membre, buze sau organele genitale. Unii o confunda pur si simplu cu instinctele si foarte putini dintre oameni stiu cum sa isi activeze si canalizeze acesta energie.

Din punct de vedere tantric, aceasta este considerata forta feminina creativa din Univers si este privita ca fiind haotica, primara, salbatica. Totusi, energia sexuala exista in toti oamenii, indiferent ca vorbim despre femei sau barbati.

foto shutterstock cuplu in padure

Numele ei este Shakti Kundalini, de la cuvantul kunda care desemneaza pantecele, acolo unde isi are originea acest avant erotic. Kundalini este inchipuita ca o zeita cu trup de sarpe incolacit de coloana vertebrala care asteapta un impuls pentru a se trezi iar acest lucru poate fi infaptuit prin meditatie, yoga, dragoste si acte de bunatate.

Citește și:

Iata cateva modalitati prin care tu si partenerul tau va veti putea activa impreuna energia sexuala.

1. Accepta-te asa cum esti, nu cum ti-ai dori sa fii

Desigur ca toti ne dorim sa ne dezvoltam si sa tindem catre mai bine, fie ca este vorba de personalitate, de imagine, de relatie. Totusi, atat timp cat nu accepti ceea ce exista acum si nu imbratisezi prezentul, nu ai cum sa schimbi viitorul. Inainte sa incepi o noua dieta sau sa faci orice alta schimbare in viata ta, rezerva-ti un moment de liniste si gandeste-te cu dragoste la tot ce ai acum.

2. Concentreaza-te asupra ta si a partenerului tau in acelasi timp

Acest lucru poate fi un act de bunatate extrapolat. Nu il folosi pe celalat doar ca pe un mijloc atunci cand faceti sex. Concentreaza-te asupra miscarilor voastre sincronizate, asupra atingerilor si chiar asupra respiratiei. Astfel, din punct de vedere energetic, niciunul dintre voi nu va fi doar vasul care primeste sau doar vasul care da. Veti fi doua spirite aliniate care se vor conecta si isi vor darui unul celuilalt neconditionat.

Citește și:

3. Ramai in contact permanent cu corpul tau

Poate suna paradoxal dar nu suntem mereu constienti de trupurile noastre fizice. Functionam uneori dupa automatisme si uitam sa simtim fizic. Constientizeaza-ti corpul cu fiecare respiratie si cunoaste-l foarte bine. Exploreaza-te pe tine si invata-ti iubitul sa faca acelasi lucru. Veti descoperi astfel impreuna toate punctele sensibile si ce va activeaza centrul senzualitatii.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.