Setari Cookie-uri

5 +1 metode pentru activarea energiei sexuale

Cum sa iti redescoperi erotismul, pas cu pas

4. Intra in contact cu senzualitatea ta

Incearca sa iti imaginezi energia sexuala din corpul tau ca pe o minge de caldura care pulseaza in interiorul tau, din uter pana la coloana vertebrala. Respira adanc si imagineaza-ti cum acest glob luminos se mareste pas cu pas, fara sa se estompeze vreun pic.

Caldura lui trebuie sa iti curpinda intai bazinul si sa urce incet pe coloana vertebrala apoi sa se raspandeasca in tot corpul. Exercitul iti va lua cateva minute in fiecare zi iar efectele sale se vor vedea aproape imediat.

5. Simte-te bine cu trupul tau

Oamenii au corpuri diferite si foarte departe de perfectiunea de plastic din reviste. Tocmai de aceea sunt frumoase, prin naturaletea lor si prin lucrurile minunate pe care le pot infaptui.

Impaca-te cu trupul tau si bucura-te de toate placerile pe care ti le poate oferi, nu doar atunci cand esti singura ci si in compania partenerului tau. Nu te acoperi si nu inchide ochii. Iubeste-te si iubeste-l constient, asumat si cu lumina aprinsa.

Citește și:

6. Pune nu doar pasiune in dragostea fizica, ci si suflet

Sa faci sex e foarte simplu, toata lumea poate sa faca acest lucru. Sa faci dragoste cu adevarat este ceva special si poate cea mai simpla cale de activare a energiei sexuale.

Atunci cand esti indragostit de cineva, ii atribui toate calitatile din lume si te deschizi sufleteste. Si unde exista dragoste, spiritul infloreste cu siguranta iar corpul va deschide de la sine centrul placerii si al senzualitatii.

foto prima pagina shutterstock sarut in cuplu

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.