Setari Cookie-uri

15 carti pe care sa le citesti cand treci peste fostul

Despartirile sunt dureroase si, uneori, inevitabile. dar noi am descoperit o modalitate buna de a vindeca o inima ranita este lectura. Am ales pentru tine 15 carti motivationale sau de literatura care te vor ajuta sa treci mai usor peste o poveste de dragoste care a ajuns la final.

Charlotte Lowenskold

Charlotte Lowenskold

Autor: Selma Lagerlof

Charlotte e o orfana crescuta in casa unui pastor si logodita de cinci ani cu Karl-Artur Lowenskold. Tanarul si-a descoperit vocatia preotiei si a devenit vicarul pastorului in casa caruia a descoperit-o pe Charlotte.

La un moment dat, parandu-i-se ca logodnica sa ar fi impotriva vocatiei lui, Karl-Artur rupe logodna, lasand-o pe Charlotte expusa oprobriului public. Pentru a nu-i afecta prestigiul si relatia cu parintii, fata prefera sa se sacrifice si tace, ba chiar accepta o casatorie care o compromite definitiv pe ea insasi, cu Schagerstrom, un om bogat.

Este jertfa suprema pe care o poate face dragostea ei pentru Karl-Artur. Fata pricepe in cele din urma ca nu poate iubi un om care nu stie sa iubeasca decat pe Dumnezeu si care, iubind, nu stie decat sa raneasca.

Citește și:

Pasiunea lui isterica pentru divinitate nu are nimic omenesc, iar Charlotte cauta dragostea acolo unde o poate afla, in casatoria cu bunul, delicatul si generosul Schagerstrom.

Pret: 13, 9 lei

Produs disponibil pe litera.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.