Setari Cookie-uri

5 motive pentru care sexul cu fostul e cea mai proasta idee!

De ce sa NU faci sex cu fostul iubit?

Daca am spune ca oamenii fac un singur fel de sex, atunci am minti cu siguranta. Motivele pentru care facem acest lucru sunt multiple, chiar daca la prima vedere nu pare asa. Unii cauta in sex o exprimare a afectiunii emotionale, pentru altii sexul este un sport de performanta si nu cauta decat sa bifeze trofee.

Unii oameni fac sex de mila cu cineva sau, si mai rau, din disperare, pentru a repara o relatie. Sexul singur nu poate repara o relatie si, prin urmare, atunci cand apare o ruptura, atunci trebuie cautate sursele exterioare care au provocat-o. Si daca unele dintre noi isi imagineaza ca dupa o partida de sex, toate lucrurile se vor repara de la sine iar barbatul care le-a ranit se va transforma in Fat-Frumos, vor avea parte de o dezamagire.

De altfel, ar putea sa se scuteasca de aceasta daca nu incearca sa incalzeasca o ciorba care nu doar s-a racit, ci e buna de aruncat de-a dreptul.

Citește și:

foto shutterstock cuplu in aer liber

1. Atunci cand faci sex cu fostul, in organism se produce un fenomen chimic

De obicei, in timpul sexului, creierul elibereaza hormonul fericirii si al atasamentului, respectiv oxitocina. In cadrul unei partide obisnuite de sex, acest lucru are doar urmari benefice. Totusi, din punct de vedere emotional, eliberarea acestui hormon creste sentimentul de atasare fata de fostul partener iar acest lucru poate duce la confuzii.

Dragostea si sexul nu sunt intotdeauna conectate. In mod normal, nu este nicio problema insa atunci cand acestea sunt confundate intre ele, pot duce la dezamagiri serioase.

2. Nu poti merge mai departe

O vorba de duh si cam din topor a americanilor spune ca cea mai bun modalitate de a trece peste un fost iubit este sa treci sub unul nou.

Oricat de dur ar suna, prea departe de adevar nu este. Atunci cand te intorci iar si iar la fostul iubit, chiar daca doar pentru sex sau din incercarea de a repara o relatie, te impiedici singura sa vezi in viitor.

Citește și:

Poate ca undeva in preajma ta exista o persoana care te-ar putea face fericita sau ti-ai putea gasi linistea in lucrurile care iti fac tie placere, fara contributia unui alt om insa nu vei gasi drumul catre niciuna dintre acestea doua atat timp cat te vei uita in trecut.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.