Setari Cookie-uri

Mitul 50 Shades demontat: 6 adevaruri despre BDSM

Adevarul din spatele fenomenului Fifty Shades of Grey

Desi a trecut aproape o jumatate de an de la aparita in cinematografe a peliculei 50 Shades of Grey, atat filmul, cat si cartea sunt obiecte de controversa nu doar pentru cinefili, ci si pentru oamenii care practica cu adevarat stilul de viata BDSM.

In timp ce unii sunt de parere ca 50 Shades of Grey este maculatrua si pune intreaga comunitate BDSM intr-o lumina eronata, altii, neinitiati, o considera in continuare o superba poveste de dragoste.

De aceea, astazo vom incerca sa separam impreuna nu doar practicile uzuale BDSM, cat mai degraba implicatiile emotionale ale acestora si cum sunt portretizate, mai mult sau mai putin eronat, in cartea, respectiv filmul, anterior mentionate.

1. “Supusii” nu sunt persoane slabe.

Fani ai productiei sau nu, trebuie sa recunoastem ca personajul Anna Steel are profunzimea si taria de carcter a unei cutii de carton, lucru care nu poate fi pus pe seama lipsei sale de experienta.

Citește și:

In fapt, potrivit lui Cassie Fuller, experta in domeniu, in viata de zi cu zi, persoanele care indeplinesc acest rol intr-o relatie dau dovada de caractere foarte puternice atunci cand, de buna voie si din dorinte proprii, isi lasa partenerii sa preia control pentru a numite perioade de timp partenerilor acestora.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.