Setari Cookie-uri

Canalizeaza energia benefica a dragostei in 5 pasi simpli

Afla cum sa aduci dragostea in viata ta!

Uneori, atunci cand esti singur, ti se pare ca vezi oameni indragostiti oriunde iti arunci privirea: acasa, la scoala, pe strada, la birou, in parcuri si restaurante. Cumva acest lucru pare ca se intensifica atunci cand iti doresti cu ardoare o relatie iar acest lucru nu se intampla.

Este foarte posibil sa intalnesti in cale doar persoane nepotrivite sau sa refuzi cu desavarsire sa mai cunosti oameni noi iar solutia pentru gasirea acelei iubiri perfecte pare ca o stiu toti ceilalti, mai putin tu. Dar exista, ca intotdeauna o solutie. Iar aceasta este eliberarea de gandurile si energia negativa pentru a invata inainte de toate, sa fii fericit cu tine, chiar si atunci cand nu ai alaturi un partener sau, mai bine spus, in special atunci cand nu ai alaturi un partener.

Pana cand nu vom invata toti aceasta lectie, dragostea va sta departe de noi.
Eliberarea de gandurile negre si energia negativa este primul pas in aceasta directie si iata cum poate fi atins acest scop.

Citește și:

1. Traieste-ti viata curat

Atunci cand strangi in jurul tau lucruri care nu iti fac placere, oameni care nu iti sunt dragi sau ganduri negative, te incarci din punct de vedere energetic. Tocmai de aceea, o prima treapta de urcat in cautarea dragostei este eliberarea de toate persoanele toxice din vietile noastre.

Suna usor de facut si un lucru de la sine inteles insa de unii dintre acestia, ne leaga inca sentimente si emotii, amintiri in comun, poate persoane in comun sau obiecte de pret. Niciunul dintre aceste lucruri nu este un pret care nu poate fi platit atunci cand mergi in cautarea fericirii.

In ceea ce priveste lucrurile materiale, si acestea pot juca un rol foarte important. De aceea, este vital sa scapi de lucrurile si hainele care iti provoaca amintiri dureroase si sa le transformi in amintiri placute. Toate acestea pot fi donate si ajung astfel la oameni care au intr-adevar nevoie de ele si, din punct de vedere spiritul, acest gest se va transforma in energie pozitiva.

Citește și:

foto shutterstock cuplu indragostit

2. Nu te intoarce in trecut

Trecutul este o buna parte din ceea ce suntem in prezent insa nu ne reprezinta in totalitate. De aceea, este important sa invatam din fiecare greseala pe care am facut-o candva, apoi sa ne eliberam de aceasta. Atat timp cat traim cu un picior intotdeauna in trecut, nu vom reusi sa mergem inainte, spre viitor.

O vorba romaneasca spune ca ce-am facut, e bun facut si nimic nu poate schimba acest lucru. Prin urmare, este un efort inutil sa ducem in spate lucruri asupra carora nu mai avem nicio putere si care ne tin pe loc.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.