Setari Cookie-uri

Canalizeaza energia benefica a dragostei in 5 pasi simpli

Afla cum sa aduci dragostea in viata ta!

3. Bucuria aduce bucurie

Desi suntem inconjurati de frumusete, reusim sa ne orbim singuri uneori si sa nu o mai vedem din cauza ochelarilor pe care ni-i asezam singuri pe ochi.

Oricat de dificil ar fi un anumit moment, si toti ne lovim de durere, trebuie sa gasim puterea in noi de a ne bucura de micile lucruri care aduc bucurie, chiar si de razele soarelui, de ciripitul pasarilor, de ploaie, de vant, de strangerile de mana ale unui prieten, de linistea casei sau sa ne gasim placerile intr-o pasiune.

Inainte sa incercam sa obtinem lucrurile pe care ni le dorim, trebuie sa invatam sa fim recunoscatori pentru cele pe care le avem deja.

4. Cheama dragostea in viata ta prin puterea meditatiei

Un prim lucru foarte important de mentinut este faptul ca prin meditatie, atragem asupra noastra propria putere de a ne iubi si de a ne ierta, nu neaparat de a atrage afectiunea unei anumite persoane. Nu exista o tehnica anume pentru a face acest lucru, insa pot fi respectati cativa pasi simpli.

Citește și:

Inainte de orice, trebuie sa gasesti o pozitie comoda, pe scaun, in pat sau pe podea. Trage adanc aer in piept si expira-l incet. Concentreaza-te pe felul natural in care aerul intra si iese din plamanii tai. Simte ritmul respiratiei tale. Dupa ce te-ai relaxat, gandeste-te cu sinceritate si fara furie la o anumita trasatura de caracter a ta de care nu esti pe deplin satisfacuta.

Poate fi dorinta de procrastinare, temperamentul aprins sau orice altceva. Pe masura ce expiri, imagineaza-ti cum se evapora toate aceste lucruri din corpul tau. Se dizolva ca sarea in apa apoi se distanteaza de tine prin aerul expirat, ca un abur alb.

5. Nu cauta iubirea in exterior

Cauta iubirea in tine. Se spune ca dragostea vine atunci cand nu te astepti sau atunci cand nu mai cauti. Uneori acest principiu functioneaza, alteori nu. Insa pentru a fi nelipsit de iubire, puterea dragostei trebuie cautata in interior si aceasta, la randul sau, va atrage iubire.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu in iarba

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.