Setari Cookie-uri

Iata cum il poti uita pe fostul in cativa pasi simpli!

A plecat? Drum bun, cale batuta!

Cel mai mare soc are loc in primele 60 de secunde care par ca se tarasca ca un secol. Durerea, furia si confuzia sunt sentimente absolut naturale care apar dupa o despartire insa cel mai important e sa stii cum sa le gestionezi, sa nu te lasi acaparata de ele si sa le lasi sa treaca prin tine, fara sa afecteze cine esti tu, ca persoana.

Oricat de dor ti-ar fi de fostul tau prieten, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le eviti cu disperare atunci cand trebuie sa treci peste o despartire.

  • Sub nicio forma, nu il suna, nu il cauta pe Facebook, mess, Whatsapp sau la telefon.
  • Nu trece pe langa locuinta lui sau locul de munca decat daca trebuie si trebuie neaparat si nu exista alta cale pe pamant.
  • Nu incerca sa iei legatura cu prietenii lui sau cu familia pentru a afla ce face.

Sfaturi pentru a trece peste despartire

1. Sterge numarul lui de telefon, profilul de Facebook, adresa de mail sau orice alta modalitate de a lua legatura cu el. In cazul in care se va intampla ceva de maxima urgenta, cum ar fi sfarsitul lumii, daca va vrea sa ia legatura cu tine, va gasi o modalitate

Citește și:

2. Da-ti voie sa simti tot ce trebuie sa simti. Nu incerca sa te impiedici durerea sau nevoia de a plange. Pentru o scurta perioada, e normal sa simti astfel de lucruri. Da-ti voie sa plangi, sa fii trista si mai ales, ai rabdare cu tine. In astfel de momente, tu esti cea mai buna prietena a ta.

3. Orice ai face, nu te izola. Este absolut normal sa vrei sa petreci ceva timp doar cu tine insa asta nu inseamna ca trebuie sa te distantezi de prieteni si familie. Din contra, acestia sunt oamenii care te pot ajuta cel mai mult sa depasesti acest moment dureros. Iesi in oras, distreaza-te, tine-ti mintea ocupata cu prieteni si petreceri, daca e nevoie, dar nu face excese.

4. Ocupa-te mai mult timp de tine. Daca e nevoie, ia-ti o perioada de concendiu si fa ce iti place sa faci in timpul liber. Iesi la piscina, mergi la restaurante, citeste, uita-te la filme si seriale, du-te la spa si la coafor, citeste sau viziteaza un oras nou.

Citește și:

5. Scapa de tot ce ti-ar putea aduce aminte de fosta relatie. Nu trebuie sa arunci neaparat totul la gunoi, mai ales in primele zile, cand iti va fi imposibil de greu. Mai bine strange toate maruntisurile si hainele care iti aduc aminte de fostul tau iubit, ascunde-le intr-o cutie si pune-o intr-un loc in care sa nu o vezi, cum ar fi sub pat sau in boxa de la subsol.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.