Setari Cookie-uri

12 lucruri pe care trebuie sa le afli despre jucariile sexuale

Curiozitati despre vibratoare

Vibratorul si alte jucarii sexuale inrudite prin scop si baterie cu acesta par gaselnite noi, inventate in societatea moderna insa adevarul este ca astfel de ustensile ale placerii au existat de cand lumea! Cel mai vechi dildo a fost descperit intr-o pestera din Germania si, potrivit parerilor specialistilor, acesta ar avea in jur de 30 000 de ani. Jucariile sexuale de astazi pot fi utilizate atat de femei cat si de barbati, separat, insa nu putine la numar sunt cele dedicate si jocurilor sexuale in cupluri. Prin urmare, iata cateva curiozitati din lumea vibratoarelor.

1. Primul vibrator electric a fost inventat de catre dctroul Joseph Mortimer Granville. Acesta cantarea in jur de 20 de kilograme si era nevesara prezenta a doua persoane pentru a fi manipulat. De altfel, atunci cand a inventat vibratorul, acesta avea scop terapeutic. Se credea ca prin masarea organelor genitale feminine cu acest dispozitiv, femeile ar putea fi vindecate de isterie, prin descatusarea tensiunii din corp. Pana la inventarea vibratorului, medicii masau zonele genitale pana cand femeile ajungeau la orgasm si ca lubrifiant foloseau diverse uleiuri.

Citește și:

2. La inceputul secolului al XX-lea, a fost patentata inventia si a inceput productia in masa a vibratorului, care primise titlul de „aparat pentru masaj personal” si a fost unul dintre primele aparate electrice destinate uzului domestic, imediat dupa masina de cusut, prajitor de paine si ventilator.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.