Setari Cookie-uri

12 lucruri pe care trebuie sa le afli despre jucariile sexuale

Curiozitati despre vibratoare

Vezi mai multe modele de vibratoare moderne si jucarii erotice

foto Eillen / Shutterstock

3. In primii ani ai cinematografiei, au aparut, evident, si primele filme porno iar in cateva dintre acestea erau folosite si vibratoare. Pentru a nu scandaliza opinia publica, acestea nu mai beneficiau de reclama insa productia nu a fost oprita.

4. Exista numeroase tari in lume unde productia, vanzarea si detinerea unui vibrator sunt pedepsite de lege.

5. Cele mai multe dintre sex shopuri, online sau fizice, au vanzari cu 50% mai mari atunci cand se apropie Ziua Indragostitilor.

6. Cele mai populare produse vanzute de magazinele specializate in arta placerii sunt vibratoarele, dildourile si lubrifiantii.

7. Cel mai scump vibrator din lume este confectionat din aur si are diamante aplicate. Valoarea acestei jucarii sexuale este de 55 000 dolari.

Citește și:

8. Celebrul vibrator Iepuras, prevazut cu doua protuberante pentru stimularea clitorisului, a fost inventat de japonezi. Jucaria a primit aceasta forma pentru ca producatorii nu aveau voie sa faca vibratoare asemanatoare penisului. Jucaria a devenit populara dupa ce Charlotte, personajul din serialul Sex and the City a facut o pasiune pentru acesta. In 2006, Oprah spunea despre iepuras ca este ca Rolls Royce-ul jucariilor sexuale.

9. Exista destul de putine reglementari in ceea ce priveste masurile de siguranta pentru vibratoare insa producatorii au grija sa faca anumite specificatii pentru acestea. De exemplu, vibratoarele nu pot fi folosite in apa decat daca au clar inscripionata aceasta functie. In plus, toate vibratoarele destinate uzului anal trebuie sa fie prevazute cu un maner nedetasabil, pentru a evita accidentele neplacute.

Citește și:

10. Tot din seria masurilor de siguranta face parte si utilizarea lubrifiantilor specifici. In general, cele mai multe dintre vibratoare trebuie folosite cu un astfel de produs exclusiv pe baza de apa pentru ca cele din silicon pot afecta materialul din care este facuta jucaria.

Vezi modele de vibratoare moderne si alte jucarii sexuale

11. In urma unui studiu recent, cercetatorii au descoperit ca femeile care folosesc un vibrator sunt mult mai sanatoase din punct de vedere ginecologic. Acest lucru nu este pus pe seama unor schimbari in organism, de exemplu, ci mai degraba pe seama faptului ca folosirea unui vibrator ar duce la cresterea increderii in sine si la faptul ca aceste femei isi fac mai des controale medicale.

12. Jucariile sexuale sunt facute din silicon, plastic rezistent sau chiar otel inoxidabil insa atunci cand achizitionezi un astfel de produs e indicat sa citesti mai multe despre materialele din care sunt confectionate. Cele de o calitate indoielnica, fabricate mai des din plastic sunt tratate cu o substanta menita sa inmoaie materialul insa poate avea efecte nocive asupra organismului.

foto prima pagina maxstockphoto / Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.