Kudika
17 Februarie 2016

Da relatiei tale 14 sanse noi.

Ziua 10 – Monologul neintrerupt

Seara, dupa ce au ajuns acasa, fiecare dintre cei doi parteneri are la dispozitie 15 minute pentru a-i povesti celuilalt despre ziua sa. Sarcina partenerului este sa fie atent, receptiv si mai ales, cu niciun pret sa NU il intrerupa pe celalalt apoi rolurile sunt inversate.

Ziua 11 – Ziua contactului vizual

Exercitiul din aceasta zi presupune sustinerea unui contact vizual intre parteneri timp de cel putin 5 minute. Cei doi trebuie sa stea fata in fata, intr-o pozitie comoda, apropiati insa fara sa se atinga. Tot ce au de facut este sa se priveasca in ochi. Potrivit psihologilor, acest lucru intareste conexiunile emotionale si amplifica sentimentul de intimitate.

Ziua 12 – Exercitiul baii comune

Exact asa cum ii spune si numele, in aceasta zi cei doi parteneri trebuie sa faca impreuna o baie calda, relaxanta, eventual cu spuma. In acest mediu, amandoi se vor simti mai relaxati si mai deschisi catre rezolvarea problemelor de cuplu.

Ziua 13 – Picnic sub clar de luna

Un alt exercitiu romantic pentru cei doi parteneri este evadarea in cel mai apropiat parc si organizarea unui picnic pe intuneric. Pe parcursul acestora, cei doi trebuie sa se concentreze exclusiv unul asupra celuilalt si sa nu aduca vorba despre problemele zilnice. Daca vremea nu permite acest lucru, picnicul romantic poate fi organizat chiar in intimitatea casei, luminat cu lumanari.

Ziua 14 – Ziua hotararilor

Dupa 13 zile in care cei doi si-au redescoperit tandretea, romantismul si conexiunea intima, este momentul unei hotarari finale cu privire la soarta relatiei. Indiferent care este decizia, pentru a ajunge la ea, amandoi trebuie sa fie sinceri, calmi, plini de respect pentru celalalt si, desigur, de afectiune.

6 reguli de baza intr-o relatie noua
Foto interior si prima pagina sivilla/ Shutterstock

5 lectii despre relatii pe care trebuie sa le inveti devreme!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: