Am fost victima unui incest

Am fost victima unui incest
Kudika
18 Martie 2009

Zilele trecute am asistat la o cearta pe unul dintre forumurile revistei. Tema era dureroasa, oribila chiar: o fata se culca cu propriul ei frate. Am intervenit in discutie, crezand ca este o gluma, insa am aflat ca, de fapt, era adevarat si ca, mai mult, fetei i se parea ceva normal.

Mi-amintesc, de nu mi-as mai aminti, de pe la sapte-opt ani, eram de-acum eleva, cum fugeam de el, ma duceam la colegele mele si stateam la ele pana se intorcea mama acasa; de multe ori, parintii mei erau nevoiti sa ma caute tot cartierul pentru a ma gasi. Ma bateau si ei ca plec de acasa (mai putin tatal meu), iar a doua zi de dimineata, adormita fiind, ma trezeam cu fratele meu peste mine, ca o bruta, ca un animal, ma viola sa-mi aduc aminte ca trebuia sa-l ascult, sa nu mai dispar din curtea casei: “Asa o sa-ti fac mereu, daca nu asculti de mine!” Asadar, asta era pedeapsa mea ca eram neascultatoare.

Motive de pedeapsa gasea tot timpul, sa nu va imaginati ca facea asta, apoi devenea baiat cumsecade. Ma tara cu el si la plaja si ma viola in cabinele vestiarelor unde ne lasam hainele. Tin minte ca am tipat atat de tare, incat a venit o femeie care dadea bonuri pentru haine; i-am spus acelei femei ca fratele meu ma chinuie. N-am stiut sa-i spun ca ma violeaza, nu am stiut care era cuvantul potrivit pentru ce-mi facea el... Dupa acea intamplare, a vrut sa ma inece in mare. M-a salvat un prieten de-al lui, care acum este asistent pe salvare, apoi s-a batut cu acel baiat, sa nu se mai amestece niciodata, ca doar “nu aveam de gand sa o omor, e sora mea!” Sora... Niciodata nu m-a privit ca pe o sora. Stiti cum ma simteam eu in perioada aceea? Aveam impresia ca toata lumea stie ce mi se intampla si ca nimanui nu-i pasa. Uneori tind sa cred ca mama stia. Nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu dar, pentru mama, baiatul era ceva sfant, de mine n-o interesa decat in momentul cand observa ca lipsesc de acasa. In rest, nu avea grija mea: invatam foarte bine, eram laudata de doamna invatatoare, mergeam la corul Casei Pionierilor, eram o mica vedeta (aveam o voce foarte buna pe care am stricat-o cu fumatul), am facut si balet, dans modern, pian- de latura mea artistica se ocupa tatal meu, un om deosebit care m-a iubit din tot sufletul lui. Pacat ca a murit de tanar. Dumnezeu ii ia intai pe cei buni.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri