Setari Cookie-uri

Cum sa depasesti gelozia in relatie

Mai intai se naste dorinta. Apoi pasiunea. Incet incet se nasc suspiciunile care te imbolanvesc, te distrug, iti consuma energia.

Pastreaza-ti deschiderea catre lume, daca te agati cu dintii de ce ai acum si refuzi sa vezi altceva, nu numai ca risti sa il pierzi dar ratezi oportunitatile marelui univers! O iubire in care nu exista incredere e bolnava si nu va rezista! Fii pregatita pentru orice schimbare, daca privesti schimbarea ca pe un pericol nu ca pe o provocare nu poti evolua niciodata!

Unde vrei sa ramai? Intre fantasme si cosmaruri sau vrei sa gusti adevaratele visuri dulci?

Nu uita ca relatia voastra este un acord liber intre doi oameni prin care ei se angajeaza sa-si satisfaca nevoile si dorintele atata timp cat ambii sunt disponibili si doresc asta. Acordul nu este valabil pe o perioada nelimitata dar il poti reinnoi zilnic . Nimic nu va poate impiedica pe niciunul dintre voi sa parasiti relatia, iar daca unul din voi va ramane fara sa simta asta, traieste in falsitate.
Asta vrei?
Iluzie sau adevar?

Articol de Cristina Miculete - viitor psiholog, trainer in formare seminarii dezvoltare personala, copyrighter al site-ului www.artafeminina.ro.

Te astept in calatoria spre dezvoltarea ta personala alaturi de mine.

Pe curand!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.