Setari Cookie-uri

8 Tehnici prin care Esti Manipulata

O relatie solida e bazata pe sinceritate, sau cel putin asa se spune. Insa daca e sa sa ne gandim mai bine, toti mai spunem din cand in cand minciuni nevinovate. Uneori omitem sa mentionam unele lucruri pentru a nu rani inutil, alteori pur si simplu nu avem curajul de a spune ce ne deranjeaza. Prin urmare manipulam cu ajutorul unor minciuni atent gandite.

4. “Vanzatoarea a spus ca rochia asta se potriveste mai bine femeilor slabe.”

Ar putea la fel de bine sa se refere la orice alta piesa de imbracaminte. Instinctul ii spune barbatului din viata ta ca merita sa investeasca ceva bani in garderoba ta daca prin asta te transforma in fata de vis. Va fi dispus sa mearga la cumparaturi cu tine si chiar va alege diferite piese de imbracaminte, din pacate, toate in marimi mici. Spera ca astfel tu vei considera ca in ochii lui arati mai slaba decat esti si vei face toate eforturile posibile sa transformi aceasta impresie in realitate. Din aceeasi logica e posibil sa iti ofere in dar haine (inclusiv lenjerie sexy) in marimi mai mici.

5. “Iubito, cat de sexy arati in pozele astea!”

Daca pozele sunt de cativa ani, si daca el a fost cel care a insistat sa va uitati prin albumul foto atunci e cazul sa il confrunti. Daca are ceva planuri malefice legate de silueta ta probabil raspunsul lui va fi: “Iubesc felul in care arati. Vroiam doar sa zic ca in pozele alea erai foarte atragatoare pentru ca mergeai la sala. Stiu ca acum nu mai ai timp si pentru asta” sau “Doar nu crezi ca as putea sa te manipulez in halul asta?”

6. “Iubito, trebuie neaparat sa mergem la mare in vacanta (sau in weekend-ul urmator).”

Nu te duce niciodata nicaieri si acum insista sa mergeti la mare? Daca in ultima vreme te-ai mai implinit un pic atunci sigur si-a facut planuri sa te aduca la silueta de mai demult. Numai gandul ca trebuie sa te imbraci in costum de baie, si sa defilezi alaturi de femei cu corpuri superbe ar trebui sa te puna pe munca. Sau cel putin asta spera.

7. “De cand s-a ingrasat, prietena ta nu mai e asa de sexy cum era inainte. Pacat.”

Mesajul subtil e ca nu te mai considera atat de atragatoare ca atunci cand erai mai slaba. Daca a discutat problema in amanunt cu prietenii de pahar probabil ca nu va alege sa se refere la cea mai buna prietena a ta sau la una dintre prietenele superbe; asta daca nu vrea sa se aleaga cu mancarea trantita in brate. Va incerca sa gaseasca pe cineva care are aceleasi obiceiuri sau aceeasi ocupatie ca tine. Ti-a intrat in cap ca ar fi putut la fel de bine sa spuna numele tau? Atunci si-a atins scopul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.