Setari Cookie-uri

8 Tehnici prin care Esti Manipulata

O relatie solida e bazata pe sinceritate, sau cel putin asa se spune. Insa daca e sa sa ne gandim mai bine, toti mai spunem din cand in cand minciuni nevinovate. Uneori omitem sa mentionam unele lucruri pentru a nu rani inutil, alteori pur si simplu nu avem curajul de a spune ce ne deranjeaza. Prin urmare manipulam cu ajutorul unor minciuni atent gandite.

8. Varianta a opta nu e o replica ci o actiune. Daca te-ai asezat pe un scaun si acesta a cedat sub tine, inainte sa devii isterica si sa-ti imaginezi ca ai atins proportiile unui tanc rusesc uita-te un pic la suruburile scaunului, sau la imbinari ca sa te convingi ca prietenul tau nu se joaca cu mintea ta. Pentru ca, intr-adevar, nimic nu spune mai bine decat un scaun rupt ca trebuie sa mai slabesti.

Nimanui nu ii place sa fie manipulat, mai ales cand vine vorba de aspectul fizic. E preferabila o discutie deschisa decat o replica ticluita pentru a te face sa te simti prost in legatura cu cele cateva kilograme de care oricum esti constienta. Asa ca domnii carora le lipseste curajul sa recunoasca ce ii deranjeaza ar trebui sa stie ca tehnicile acestea se pot transforma foarte usor din raspunsuri la intrebarea “Cum sa imi fac prietena sa slabeasca?” in “Motive pentru care prietena mea s-a despartit de mine.”

Un articol de Ioana I


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.