Setari Cookie-uri

5 Tipuri de Barbati de Evitat

Orice femeie are in spate o lista mai scurta sau mai lunga de relatii ce i-au lasat un gust amar. Fiecare dintre aceste relatii reprezinta incercarea noastra continua de a gasi Barbatul Perfect. Totusi, oare de cate ori nu ne-am indragostit nebuneste de barbati despre care stiam din primul moment ca nu sunt potriviti pentru noi? Un barbat periculos e ca a doua felie de tort, stim ca nu ar trebui sa o mancam dar totusi nu ne putem abtine.

Orice femeie are in spate o lista mai scurta sau mai lunga de relatii ce i-au lasat un gust amar. Fiecare dintre aceste relatii reprezinta incercarea noastra continua de a gasi “Barbatul Perfect”. Totusi, oare de cate ori nu ne-am indragostit nebuneste de barbati despre care stiam din primul moment ca nu sunt potriviti pentru noi? Un barbat periculos e ca a doua felie de tort, stim ca nu ar trebui sa o mancam dar totusi nu ne putem abtine.

Indiferent cat de frumos sau fermecator e un barbat, daca nu are ceea ce trebuie pentru a se implica intr-o relatie atunci sansele ca acesta sa iti poate satisface nevoia unui angajament de lunga durata sunt destul de scazute. Asta nu inseamna ca e “baiat rau”, ci ca nu pur si simplu nu e potrivit sau pregatit pentru o relatie monogama care poate implica la un moment dat verighete si tort de nunta. Acest lucru tine fie de stilul sau de viata, care nu e tocmai potrivit pentru a include o prietena stabila, fie de lipsa unui set mental potrivit pentru asta.

Marea problema e ca barbatii si femeile cauta in general lucruri diferite cand vine vorba de relatii. Daca multi barbatii vad in acestea un mod de a se distra, ideea casatoriei fiind ceva ce nici nu le trece prin cap, cand vine vorba de femei lucrurile stau altfel. Chiar daca nu isi aleg partenerii strict din punctul de vedere al unei compatibilitati matrimoniale, atunci cand se implica intr-o relatie o fac si avand in vedere un viitor comun.

Cotrobaind prin experientele mai multor femei iti prezentam astazi cateva tipuri de barbati de care e bine sa te tii departe, doar daca nu esti dispusa sa depui un efort enorm pentru a-i schimba. Cunoastem cu totii marile riscuri ale unei astfel de schimbari: fie iti va reprosa toata viata ca s-a schimbat pentru tine, fie va recidiva iar tu vei suporta consecintele, fie nu vei reusi sa il schimbi si iti vei da seama ca toate sentimentele, tot timpul si toate eforturile pe care le-ai investit in relatie au fost in zadar.

1. Barbatul cu temperament de necontrolat

Acest tip de barbat nu e doar grosolan dar si foarte greu de cizelat. Este tipul de barbat care, atunci cand se enerveaza, fie izbucneste in crize asemanatoare episoadelor isterice asociate femeilor, crize ce pot implica si violenta fizica, nu doar verbala, fie se distanteaza de partenera si uneori poate disparea cu zilele, timp in care se calmeaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.