Setari Cookie-uri

5 Tipuri de Barbati de Evitat

Orice femeie are in spate o lista mai scurta sau mai lunga de relatii ce i-au lasat un gust amar. Fiecare dintre aceste relatii reprezinta incercarea noastra continua de a gasi Barbatul Perfect. Totusi, oare de cate ori nu ne-am indragostit nebuneste de barbati despre care stiam din primul moment ca nu sunt potriviti pentru noi? Un barbat periculos e ca a doua felie de tort, stim ca nu ar trebui sa o mancam dar totusi nu ne putem abtine.

Astfel de barbati gasesc un motiv sa insele chiar daca ii asteapta acasa o sotie iubitoare si cativa copii frumosi si destepti. Probabil ca ar calca stramb si daca sotia ar fi detinatoarea unui titlu de Miss Univers dar si a unei diplome de specialist in fizica nucleara. Problema nu e ce ii asteapta acasa, ci mai degraba tentatia din fata lor, un fel de mar interzis din care trebuie sa muste. Cum nu gandesc cu capul, nu reusesc sa faca fata ispitei.

Atentie: barbatul care a inselat o data probabil ca va insela din nou, dar de data asta se va ascunde mai bine. Bineinteles ca regula nu e batuta in cuie si ca barbatul care a calcat stramb poate invata lectia buna din experienta lui. Insa esti dispusa sa risti? Problema cu astfel de barbati e ca, de cele mai multe ori, le lipseste respectul de sine (chiar daca la suprafata pot parea foarte siguri pe ei) si incearca sa gaseasca validarea propriei persoane in cuceriri aleatorii. Pana nu gaseste un alt mod de validare sau pana nu isi recupereaza stima de sine, sansele sunt ca nu se va lasa de prostii.

4. Barbatul-copil

Barbatul care a uitat sa creasca e in general egoist, alintat, ii lipseste orice motivatie si nu prea e bun la nimic. Nu isi poate asuma nici o responsabilitate, de orice fel ar fi aceasta. Problema lui e ca nu se poate desparti de zilele bune in care viata era usoara, responsabilitatile erau minime si era intotdeauna cineva in urma lui care sa rezolve orice problema.

Cu totii ne simtim copii in adancul sufletului, insa asta nu inseamna ca ne si comportam pe masura. Ne amintim cu drag zilele de acasa, cu poate si mai multa placere timpurile din liceu si cele de la facultate. Insa daca in aceste perioade oamenii invata printre altele ca independenta presupune si responsabilitati, situatia barbatului-copil e diferita. Acesta ramane cu impresia ca viata buna inseamna numai distractii; atata timp cat pizza se livreaza acasa, alcoolul se vinde oricarei persoane majore, prietenii sunt oricand dispusi sa apara pentru un meci, iar mama vine din cand in cand sa faca curat, sa spele rufele si sa plateasca facturile, atunci nu e nimic mai mult ce si-ar putea dori. Daca mama e intotdeauna dispusa sa ii puna la dispozitie tot ce are nevoie atunci barbatul-copil nu vede de ce ar trebui sa devina adult.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.