Setari Cookie-uri

5 Tipuri de Barbati de Evitat

Orice femeie are in spate o lista mai scurta sau mai lunga de relatii ce i-au lasat un gust amar. Fiecare dintre aceste relatii reprezinta incercarea noastra continua de a gasi Barbatul Perfect. Totusi, oare de cate ori nu ne-am indragostit nebuneste de barbati despre care stiam din primul moment ca nu sunt potriviti pentru noi? Un barbat periculos e ca a doua felie de tort, stim ca nu ar trebui sa o mancam dar totusi nu ne putem abtine.

Atentie: acest tip de barbat are, de cele mai multe ori, si tendinte misogine pe care fie si le expune in gura mare, fie le dezvaluie in momentele de furie prin comentarii nepotrivite si insulte. Cand un barbat nu a invatat cum sa comunice si cum sa respecte o femeie e posibil ca acesta sa dezvolte comportamente abuzive. Daca intalneasti un astfel de exemplar e mai bine sa fugi cat te tin picioarele. Sansele sa il poti schimba sunt foarte mici iar promisiunile ca nu se va mai intampla nu sunt niciodata respectate. Abuzul reprezinta un proces si nu un eveniment izolat

2. Afemeiatul

Acest Don Juan e in general foarte atragator, fie datorita aspectului foarte ingrijit sau datorita sigurantei de sine pe care o emana. Acesta poate sa cucereasca o femeie cu foarte mare usurinta pentru ca apoi sa treaca la urmatoarea victima. E fermecator, cuceritor, atent, pe scurt e barbatul perfect, pana obtine ceea ce vrea. Asta pentru ca vanatoarea si completarea palmaresului sunt lucrurile care il intereseaza in mod deosebit.

Chiar daca reusesti sa il faci pe acesta barbat sa se ataseze de tine, vei avea surpriza sa constati ca o data ce sunteti impreuna, interesul fata de femeile din jur va creste in timp ce interesul fata de tine va scadea iar ochii ii vor merge ca girofarul identificand imediat “posibilele prazi”. In timp vei constata ca acest barbat se uita insistent la toate femeile din jurul lui, mai putin femeia cu care e, astfel incat respectul tau de sine va avea de suferit fara un motiv real. Intelegem ca “ce e frumos si lui Dumnezeu ii place” insa e distanta lunga de acolo si pana la priviri fixe ce ar putea face o femeie sa isi doreasca sa se fi imbracat intr-un sac.

Nu merita sa concurezi pentru atentia partenerului tau cu fiecare femeie care va iese in cale, ba mai mult, barbatul din viata ta ar trebui sa te faca sa simti ca esti singura femeie dintr-o incapere, indiferent ca sunteti la o cafea sau la after-party-ul unei prezentari de moda.

3. Barbatul care nu gandeste cu capul cu care ar trebui

Aceasta categorie se aseamana cu cea anterioara intr-o mare privinta. Amandoua implica mai multe persoane in relatie decat ar fi de dorit. Insa daca barbatii din prima categorie pot ramane fideli atunci cand se implica intr-o relatie, chiar daca le zboara ochii dupa fiecare fusta ce le iese in cale, cei din a doua categorie nu primesc nota de trecere la acest test.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.