Setari Cookie-uri

5 Tipuri de Barbati de Evitat

Orice femeie are in spate o lista mai scurta sau mai lunga de relatii ce i-au lasat un gust amar. Fiecare dintre aceste relatii reprezinta incercarea noastra continua de a gasi Barbatul Perfect. Totusi, oare de cate ori nu ne-am indragostit nebuneste de barbati despre care stiam din primul moment ca nu sunt potriviti pentru noi? Un barbat periculos e ca a doua felie de tort, stim ca nu ar trebui sa o mancam dar totusi nu ne putem abtine.

De observat ca acest tip de barbat are, in general, o relatie foarte apropiata cu mama sa. Psihologii sustin ca un barbat trebuie sa dezvolte un sentiment sanatos de detasare fata de mama sa in perioada adolescentei. Asta nu inseamna ca inceteaza sa isi iubeasca mama. Vorbeste cu ea din cand in cand, se intereseaza de sanatatea ei, ii cumpara cadouri de sarbatori etc. Insa atunci cand mama se ocupa de fiecare aspect al vietii lui sau nu trece o zi fara sa o sune si sa ii povesteasca fiecare detaliu al zilei relatia lor devine nesanatoasa pentru dezvoltarea emotionala a acestuia.

Barbatul copil considera ca rolul femeii de langa e acela de a se ocupa de el. In plus, in ochii lui nu vei reusi niciodata sa te ridici la nivelul mamei. Desi nu isi da seama, barbatul-copil nu cauta o prietena ci o mama. Asa ca poti sa incerci sa il cresti tu si sa obtii in final un barbat adevarat sau sa lasi aceasta munca pe seama mamei. Alegerea e a ta.

5. Barbatul dependent de munca

Am lasat aceasta categorie la urma deoarece parerile sunt impartite cand vine vorba de barbatul dependent de munca. Acesta pune foarte multa pasiune in munca sa si isi investeste tot timpul in construirea unei cariere, chiar si timpul destinat cuplului. Cum are in fata un viitor stralucit, din punct de vedere profesional, acesta poate parea barbatul ideal pentru unele femei.

Unei femei ii trebuie insa abilitati speciale pentru a putea sa ii faca fata. In 99,9% dintre cazuri un barbat dependent de munca va pune femeia din viata lui pe locul doi, dupa cariera si tot ce e asociat cu ea (sefi, colegi de munca etc.). Barbatul innebunit de munca va raspunde la telefon chiar si in cele mai intime moment de cuplu si probabil ca isi va lua laptopul in luna de miere cerand si acces la internet. Daca vrei ca iubitul tau sa se gandeasca la tine tot timpul, sa petreaca cu tine fiecare secunda din timpul liber si sa depuna macar o cantitate normala de efort pentru construirea unei relatii atunci acest tip de barbat nu ti se potriveste.

Un articol de Ioana I


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.