Setari Cookie-uri

Am avut lumea la picioare

Am asistat pe la vreo 12 ani la o discutie intre oameni mari. Eram cu parintii mei si cu inca vreo trei alte familii la un gratar cand, dintr-una intr-alta, cei mari inceput sa discute despre iubire. Mi-au spus atunci ceva care m-a marcat pentru totdeauna Ai sa te indragostesti de multe ori dar ai sa iubesti o singura data.

Am stralucit cat ne-am iubit, acum nu mi-au ramas decat ochii goi si reci de la prea multe lacrimi, lipsiti de viata si de stralucire. Ma gandesc cat de simplu ar fi putut fi daca ne intalneam mai tarziu cand “dragostea” lui de libertate ar fi murit. Si apoi imi spun ca poate nu ne-am fi iubit atat de mult daca nu am fi fost copii. Imi vin in minte versurile unei melodii: “-You were so young/And I was so free/-I may have been young but baby/ That’s not what I wanted to be/ - Well you were the one/ -Why was it me?/ Cause baby you showed me so many things that I’d never seen.”

Stiu ca ma voi indragosti iar, chiar daca acum mi s-ar parea imposibil, ca o sa intalnesc un barbat cu care o sa doresc sa imi petrec tot restul vietii, dar mai stiu si ca pe el nu o sa il uit. Doar a fost iubire, iar IUBIREA nu se uita niciodata.

O poveste de(spre) dragoste scrisa de Madalina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.