Setari Cookie-uri

Adevarul gol golut: Ii deranjeaza pe barbati daca suntem grase?

Fiecare persoana incearca sa tinda spre perfectiune de-a lungul intregii vietii.

Fiecare persoana incearca sa tinda spre perfectiune de-a lungul intregii vietii. Cu totii cautam sa aratam cat mai bine, sa ne multumim partenerul de viata sa sau, din contra, unii dintre noi se conformeaza cu faptul ca trebuie sa fie placuti asa cum sunt si ca nu au nevoie de schimbari, multumindu-se si fiind impacati cu ei insisi.

Kilogramele in plus pot fi considerate o adevarata problema pentru femeile care sunt interesate de modul cum arata. De asemenea, barbatii au si ei un punct de vedere legat de aceasta situatie.

Barbatii deranjati de kilogramele in plus ale partenerelor de viata


Exista barbati in viziunea carora frumusetea reprezinta totul iar regulile lor in alegerea unei femei se bazeaza mai intai pe aspectul fizic pentru ca mai apoi sa ii intereseze si frumusetea interioara. De aceea acest tip de barbati au impresia ca frumusetea este o calitate personala, cu care o femeie se naste si pe care trebuie sa o intretina pe toata perioada vietii.

Cateva kilograme in plus pot reprezenta o adevarata problema pentru sexul masculin obsedat de perfectiune. De aceea, este inadmisibil pentru ei ca femeia sa puna doar cateva kilograme peste limita, putina burtica, celulita in zona feselor sau falcute.

George (30 de ani): "Sunt casatorit de doi ani cu femeia perfecta. O iubesc pentru ca stie sa se respecte si are grija de corpul sau: merge regulat la sala si la masaj, alearga prin parc cu prietenele sau se plimba cu rolele."

Andrei (24 de ani): "Niciodata nu as accepta ca iubita mea sa devina neglijenta cu corpul sau. Trebuie sa arate perfect nu doar pentru mine, ci si pentru ea!"

Barbatii pentru care frumusetea nu reprezinta totul

Unii barbati nu se simt ofensati de cateva kilograme acumulate de partenera lor de viata. Pentru ei frumusetea nu este numai exterioara, ci conteaza si sufletul unei persoane.

De asemenea, acestia sunt de parere ca eleganta si rafinamentul pot caracteriza si o femeie plinuta, care este mandra de formele sale si stie sa se puna in evidenta, accentuandu-si atuurile. Importanta acordata unei femei, indiferent de modul in care arata, este extrem de importanta, crescand increderea si respectul de sine.

Mihai (41 de ani): "M-am casatorit la varsta de 23 de ani cu aleasa inimii mele. Odata cu trecerea timpului, ea a pierdut formele cu ajutorul carora m-a cucerit, insa acest lucru nu ma deranjeaza, ci din contra, ma determina sa o iubesc si mai mult pentru ca... eu sunt cel langa care imbatraneste."
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.