Setari Cookie-uri

Adevarul gol golut: Ii deranjeaza pe barbati daca suntem grase?

Fiecare persoana incearca sa tinda spre perfectiune de-a lungul intregii vietii.

Bogdan (20 de ani): "Nu sunt in cautarea frumusetii perfecte. Pentru mine conteaza mai mult personalitatea unei femei deoarece degeaba arata ca un fotomodel daca nu stie cum sa ma faca fericit."

Barbatii carora le plac femeile plinute

Greutatea nu trebuie sa reprezinte o problema in gasirea perechii potrivite. Exista barbati care sunt indragostiti de femeile cu forme, cu sani mari si fese apetisante.

Un exemplu cert este reprezentat de catre poporul arab. Barbatii din Orientul Mijlociu nu se simt atrasi de femeile slabe sau cu silueta perfecta ci din contra, pentru ei femeia care intruneste toate calitatile este femeia plinuta, care “umple patul”.

Numeroase personalitati (Tyra Banks, Salma Hayek, Jennifer Lopez, Kate Winslet) lupta impotriva anorexiei si a incapatanarii designerilor de a afisa pe podiumurile de moda manechine cat mai slabe, fara nicio forma care sa le poarte creatiile. Giorgio Armani a fost primul creator de moda care a interzis ca la prezentarile sale sa participe modele slabe dupa ce manechinul brazilian Ana Carolina Reston a murit, la numai 21 de ani, din cauza anorexiei.

Mircea (26 de ani): "Am 98 de kilograme, iar prietena mea cantareste 82 si sunt mandru de asta. Nu as putea sta cu o persoana obsedata de felul in care arata, care sa umble cu creme anticelulita, care sa mearga la sala chiar si in vacanta. Ar fi absurd."

Dan (33 de ani): "Femeile plinute sunt perfecte pentru ca ai pe ce pune mana. In schimb, cele slabe sunt drepte ca o scandura incat li se vad si coastele".

Barbatii care adora corpul de manechin

Corpul de manechin, talie cat mai subtire, sani cat mai mici…aceasta ar putea fi descrierea femeii perfecte in viziunea unui barbat indragostit de femeile slabe. Pentru ei, cu cat este mai slaba partenera, cu atat este mai frumoasa.

De aceea ei nu inteleg perspectiva femeilor care se conformeaza cu cateva kilograme in plus si nu lupta pentru a scapa de ele. Pentru ei celulita si burtica reprezinta adevarate cosmaruri si nu sunt de acord ca o femeie sa renunte la ingrijire doar pentru ca si-a gasit perechea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.