Setari Cookie-uri

Practic: machiaj rapid pentru zi

Descopera secretele machiajului natural!

Dimineata, cand nu ai foarte mult timp la dispozitie ai nevoie de un machiaj simplu, de efect, care sa-ti puna in valoare trasaturile fetei fara sa iti rapeasca mult timp. Ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu un astfel de make-up rapid, perfect pentru orice tinuta din timpul zilei.

Acest machiaj este foarte practic, natural si iti pune in evidenta trasaturile fetei fara sa incarce prea mult chipul. Tine cont de sfaturile oferite de Alexandru Abagiu, Makeup artist oficial L’Oreal Paris si obtine in mai putin de 10 minute un machiaj discret si radiant.

Pentru inceput aplica fondul de ten cu miscari rapide, pornind din centru fetei catre contururi. Corecteaza micile imperfectiuni punctual, cu ajutorul unui corector de ten. Urmeaza fardul de obraz care va aduce o mare contributie aspectului luminos al fetei.

Machiajul ochilor se va realiza cu un creion kaki, aplicat la baza, apoi usor estompat pe pleoape. Acest truc va conferi un plus de naturalete machiajului. Este o baza perfecta care ajuta la fixarea fardului de pleoape. Defineste machiajul ochilor cu un fard maro care va fi aplicat pe toata pleoapa mobila, usor estomapt catre zona de pliu a pleoapei. Foloseste o a doua nuanta, mult mai apropiata de culoarea pielii sub sprancene, care sa adauge un plus de stralucire. Finiseaza machiajul privirii cu mascara si adauga un plus de volum buzelor cu un gloss natural.

Citește și:

Pentru mai multe detalii, urmareste clipul de mai jos si obtine in cativa pasi simpli un make-up placut si luminos:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.