Setari Cookie-uri

Practic: Machiajul natural al ochilor

Descopera tehnicile din spatele machiajului natural.

Obtine o privire intensa si luminoasa respectand trucurile esentiale pentru un machiaj natural, potrivit in timpul zilei.

Primul pas consta in aplicarea bazei. Acopera fata si pleoapele cu fond de ten, apoi fixeaza produsul cu pudra. Contureaza marginea pleoapelor cu un creion dermatograf maro. Aplicarea se va face prin tuse fine, din centru catre exterior. Nu trebuie sa iti faci griji pentru tusele trasate inegal; dermatograful se intinde usor cu varful degetelor dupa aplicare si aspectul va fi cat mai natural. Urmeaza conturarea ochilor pornind din coltul exterior catre mijloc.

Alege o trusa de farduri trio in nuante calde maronii pentru colorarea pleoapelor. Foloseste o culoare mai inchisa la radacina genelor aplicata in tuse scurte cu varful unei pensule.

Iata si un truc pentru un machiaj cat mai curat si luminos: acopera zona de sub ochi cu o cantitate excesiva de pudra care va fi eliminata la sfarsit.

Citește și:

Pasul urmator va fi marcarea pliului pleoapei cu un fard mai deschis decat primul. Se aplica uniform in interiorul pleoapei mobile. Sub sprancene, in zona arcadei, foloseste cea mai dechisa nuanta care va conferi un plus de stralucire si senzatia de ochi alungiti. Defineste privirea cu mascara. Foloseste un rimel maro, aplicat de la baza spre varf prin miscari de zig-zag.

Vizualizeaza filmuletul de mai jos si afla mai multe secrete despre machiajul natural al ochilor:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.