Setari Cookie-uri

Practic: machiaj smokey seducator

Machiajul fumuriu pas cu pas.

Acest tip de machiaj subliniaza privirea si se potriveste tinutelor de seara. Smokey nu se limiteaza doar la culoarea negru, ci poate fi realizat cu orice culoare de fard.

Baza machiajului urmeaza regulile simple ale unui make-up natural. Aplica fond de ten, corecteaza imperfectiunile cu un anticearcan apoi fixeaza totul cu un strat de pudra transparenta. Sub ochi adauga o cantitate mai mare de pudra care va fi indepartata la final.

Marcheaza radacina genelor printr-un contur inchis. Foloseste un dermatograf negru intens si traseaza tuse scurte pornind din coltul intern catre coltul extern al ochiului. Subliniaza conturul cu un eyeliner inchis pentru a oferi un plus de expresivitate genelor. Aplica fardul de pleoape cu o pensula usor umezita. Opteaza pentru o nuanta de negru, aplicata atat pe pleoapa superioara cat si pe conturul pleoapei inferioare. Marcheaza zona de pliu a pleoapei, apoi degradeaza usor culoarea inspre arcada prin tuse fine.

Citește și:

Truc: foloseste un betisor de vata ca sa obtii un aspect difuz, specific pentru machiajul smokey.

La final inlatura pudra pe protectie prin miscari fine. Pe zona arcadei aplica un fard deschis sidefat si vei obtine un plus de luminozitate. Defineste privirea cu mascara pentru volum. Pe buze aplica un gloss transparent ori un ruj nude, care sa nu concureze cu machiajul intens al ochilor.

Afla mai multe secrete despre machiajul smokey din tutorialul de mai jos:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.