Setari Cookie-uri

Privire seducatoare in 3 pasi

Urmeaza cativa pasi esentiali pentru un machiaj de efect.

Machiajul ochilor este definitoriu pentru o infatisare impecabila. Nu trebuie sa folosesti prea multe produse cosmetice si creeaza impresia unui ten luminos si natural. Alege mereu fardurile potrivite si foloseste-te de lumini si umbre pentru a crea contraste. Iata cele 3 trucuri de machiaj care stau la baza unei priviri seducatoare:

machiaj sursa foto: shutterstock.com

1. Aplica o baza. Baza este esentiala pentru machiajul fetei dar si al pleoapelor. Se realizeaza foarte usor cu un primer. Acesta se aplica inaintea fondului de ten si avantajeaza in mod deosebit tenul gras ori mixt, deoarece estompeaza excesul de sebum. Fardul de pleoape aplicat va avea o culoare mai intensa si va rezista mai mult, neavand nevoie de retusuri.

2. Contureaza pleoapele. Conturul ochilor este un pas esential, util atat in machiajul de zi, cat si in cel de seara. Evidentiaza forma ochilor si accentueaza anumite trasaturi ale fetei. In timpul zilei foloseste culori pale ori pastelate. Obtine un plus de intensitate utilizand si o nuanta mai inchisa de maro.

Citește și:

Daca esti adepta conturului cu creion negru, incearca un truc menit sa diminueze efectul puternic. Contureaza doar pleoapa superioara cu o linie fina, apoi traseaza cateva tuse de fard bej deasupra, astfel incat sa estompezi nuanta intensa a negrului.

3. Foloseste mascara. Este un produs care nu poate lipsi din rutina machiajului zilnic. Rimelul imbraca genele oferindu-le un plus de volum si expresivitate. Se aplica prin miscari zig-zag de la baza inspre varf.

Mascara defineste un machiaj natural de zi si completeaza perfect machiajul special de seara. Ca sa obtii mereu efectul dorit alege culoarea potrivita pentru rimel. Nuanta lui trebuie sa fie in armonie cu celelalte farduri dar si cu momentul zilei. La final, dupa ce ai aplicat produsul nu uita sa indepartezi excesul cu o periuta speciala.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.