Setari Cookie-uri

Visezi cu ochii deschisi ca dormi? Si tu meriti un somn usor

Calea catre un somn linistit.

„Vreau sa doooorm!” Nu-i asa ca te-ai auzit macar o data aproape strigandu-ti asta in gand? Se intampla cand ziua se apropie de final si te gandesti brusc la cate mai ai de facut.

Cand grijile si problemele de rezolvat te haituiesc de-a dreptul si esti convins ca asta nu se va mai termina niciodata. Cand iti scapa privirea in urma si nu-ti dai seama cand s-a mai dus o saptamana, o luna, un an... Cand, in prima zi a atat de asteptatului tau concediu, nu-ti vine sa te ridici din pat trei vieti, fiindca atata oboseala adunata te-a ajuns acum din urma si vrea sa puna stapanire pe tine cu totul...

Traim intr-un ritm naucitor si-avem in fiecare noapte nevoie de un somn odihnitor. Din pacate, de cele mai multe ori nu mai e de-ajuns sa pui capul pe perna si sa adormi. Din fericire, noi stim cat de important e somnul in viata ta si suntem pregatiti sa ti-l facem usor! Colectia Somnexpert este alcatuita din respect si dragoste pentru odihna. Daca iti alegi cum trebuie salteaua, perna si asternuturile, atunci dormi exact cum iti asterni: excelent!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.