Setari Cookie-uri

Biciul ca pedeapsa pentru adulter

Musulmanii sunt recunoscuti pentru pedepsele dure pe care le aplica pentru fiecare incalcare a regulilor. Adulterul este considerat unul dintre cele mai grave pacate, consecintele unei astfel de greseli fiind severe, extrem de violente.

Violul este considerat un pacat la fel de grav, care-si atrage consecinte dure. Insa, femeia nu-si poate dovedi cu usurinta nevinovatia. Daca a fost violata, trebuie sa aduca drept martori 4 barbati. Bineinteles, acest lucru este practic imposibil, insa daca nu ii aduce, pierde procestul. Femeia ajunge sa fie ea insasi acuzata de adulter, deoarece a recunoscut ca a pacatuit cu un alt barbat. In astfel de circumstante, nu de putine ori, majoritatea femeilor suporta abuzul fara sa mai faca vreo plangere.

Totusi, pedepsele se aplica la fel si in cazul barbatilor. Daca un barbat aduce acuzatii impotriva unei fecioare si nu are alaturi 4 martori care sa ii sustina afirmatiile, va fi aspru judecat. Va primi lovituri de bici si va fi considerat mincinos si dupa ce isi va ispasi pedeapsa.

Biciul nu este singura pedeapsa aplicata in cazul tradarii. O alta metoda, o executie dintre cele mai crude este lapidarea sau omorarea cu pietre. In urma verdictului acordat de un monah sau de justitie, vinovatul este ingropat pana la brau in pamant, resul corpului fiind expus pietrelor aruncate de multime.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.