(P) Zorile Store iti ofera ingredientele reci de care ai nevoie vara asta!

Kudika
24 Mai 2011

Confort, flexibilitate, senzatia de picior care respira sunt ingredientele "reci" de care ai nevoie in zilele fierbinti din vara aceasta.

Confort, flexibilitate, senzatia de picior care respira sunt ingredientele "reci" de care ai nevoie in zilele fierbinti din vara aceasta. Astfel, http://zorilestore.ro/ iti propune trei variante pentru a inlatura caldura insuportabila la care sunt supuse picioarele tale in obisnuitii pantofi sport:

YugoRun - este pantoful sport perfect pentru diminetile in care vrei sa faci jogging. Plasa din partea superioara furnizeaza o aerocirculare maxima, care iti va oferi senzatia de picior care respira. Talpa EVA ofera un plus de amortizare pentru cel mai bun confort si sprijin pe parcursul fiecarei alergari. In mod clar, YugoRun este definitia simplitatii si a valorii. Intra sa vezi !

La fabricarea modelului Venus Runner s-a aplicat o formula simpla - look clasic si greutate redusa. Fara indoiala, acesta este un stil castigator, ce ofera un maximum de confort in afara salii de gimnastica. Intra sa vezi!