Setari Cookie-uri

Targ fashion la B'ESTFEST Summer Camp

Vara aceasta B'ESTFEST Summer Camp se transforma intr-o adevarata "tabara" de vacanta de unde bineinteles ca nu poate lipsi zona de Bazzar, fanii festivalului avand posibilitatea sa isi achizitioneze o multime de obiecte de colectie, accesorii hand made sau piese vestimentare de diferite stiluri.

Vara aceasta B'ESTFEST Summer Camp se transforma intr-o adevarata "tabara" de vacanta de unde bineinteles ca nu poate lipsi zona de Bazzar, fanii festivalului avand posibilitatea sa isi achizitioneze o multime de obiecte de colectie, accesorii hand made sau piese vestimentare de diferite stiluri. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere), si include pe afis nume precum Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain, Flogging Molly, Hadouken!, Caspa, NAPT sau Nero.

La B'ESTFEST Summer Camp in spatiul de festival va fi amenajata si o zona de Bazzar de unde toti cei prezenti isi pot achitiona obiecte unicat, handmade, vintage sau urban wear. Printre magazinele prezente anul acesta la festival se numara:

Hippie Hippie Shake – un magazin cu traditie si extrem de cunoscut in randul fashionistelor care isi doresc sa poarte tinute iesite din tipar dar in acelasi timp dupa ultimile tendinte din moda.

Base Shophttps://www.baseshop.ro
Cel mai vechi skate shop bucurestean este situat in Centrul Istoric in spatele Hanului lui Manuc. Magazinul ofera o gama larga de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru persoanele cool, trendy si cu un stil urban.

City Shophttps://www.thecityshop.ro/home.asp
Este primul urban boutique de accesorii vestimentare din Bucuresti fiind in prezent shop-ul cu cele mai cool accesorii din capitala. In toamna anului 2009 City Shop a incheiat un parteneriat cu Base pentru o noua experienta in retail. Spatiul generos din Centrul Istoric a fost impartit in asa fel incat cele doua magazine sa isi pastreze identitatea vizuala si targetul fidelizat.

Jewelry IT - https://devlaccessories.blogspot.com/
Targetul magazinului sunt persoanele tinere, inovative, dornice sa iasa din tipar prin intermediul accesoriilor pe care le poarta. Bjuteriile realizate de Alin Teglas sunt diferite gratie materialelor folosite: dischete, butoane de tastatura, banda de caseta etc. Gama de produse este extrem de variata, artistul realizand atat inele, bratari si coliere, dar si genti (din dischete) si lampi de camera (din cd-uri)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.