Setari Cookie-uri

Targ fashion la B'ESTFEST Summer Camp

Vara aceasta B'ESTFEST Summer Camp se transforma intr-o adevarata "tabara" de vacanta de unde bineinteles ca nu poate lipsi zona de Bazzar, fanii festivalului avand posibilitatea sa isi achizitioneze o multime de obiecte de colectie, accesorii hand made sau piese vestimentare de diferite stiluri.

Mademoiselle de Bucarest - https://mademoiselle-de-bucarest.blogspot.com/
Boutique-ul ofera o multime de modele de cercei modelati si pictati manual, fiecare model fiind diferit si destinat persoanelor cochete, creative si in acelasi timp dornice sa iasa din tipare.

Bipolar - https://www.bipolarstore.com
Brandul Bipolar este un mix de stiluri, texturi si de idei ce promoveaza atat eleganta anilor ‘20 si ‘50 cu elemente punk-rock cat si luxul ce vine din calitatea materialelor intaietate avand cele naturale (matase, bumbac, in, stofe de lana sau piele naturala). Bipolar este un brand cu atitudine ce isi propune sa ofere o alternativa fast fashion-ului de mall.

Crumpler - https://www.crumpler.ro
Sub motto-ul „Solid si de incredere ca un barbat cu mustata”, Crumpler transforma gentile clasice de laptop sau aparate foto in adevarate accesorii ce completeaza intr-un mod placut o tinuta vestimentara.

Forever Young
- https://forever-young.ro
Forever Young este construit de un grup de tineri artisti care incearca de cativa ani sa si puna amprenta in moda romaneasca cu originalitate si diversitate, Asa cum ii spune si numele, brand-ul se adreseaza tinerilor, in special celor tineri in spirit care apreciaza arta si munca depusa in realizarea bijuteriilor si accesoriilor realizate manual.

Sando - https://blog.eldercut.com
Eldercut este un proiect demarat de doi baieti dependenti de cultura jucariei urbane. Jucariile produse de eldercut sunt din rasina, ele fiind turnate si “customizate” manual, sunt produse in numar limitat si pot deveni obiecte de colectie.

Bodega Eyewear - https://www.bodegaeyewear.ro/
Sub motto-ul: “Elibereaza-ti simturile de poluarea orasului si lasa doar povara ochelarilor pe nasul tau”, Bodega Eyewear este un brand tanar, 100% autohton ce isi propune sa reinventeze parerea despre ochelarii de soare. Acestia garanteaza protectie totala impotriva celor mai periculoase radiatii solare la preturi cat se poate de avantajoasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.