Stiati ca 18% din populatia Europei se confrunta cu ceea ce se numeste eruptie polimorfa la lumina sau mai bine zis, alergii solare (conform unui studiu UE)?

Protectie solara asemenea plantelor de desert

Protectia solara tridimensionala asigura sanatatea pielii tale datorita combinatiei de trei filtre: minerale, organice si biologice. Filtrele minerale au in componenta lor micropigmenti care asigura protectie de suprafata impotriva radiatiilor UVA si UVB, in timp ce filtrele organice asigura protectie profunda impotriva radiatiilor UVA si UVB, continand Tinosorb S. In final, filtrele biologice contin Licochalcone A, un ingredient natural cu efect antioxidant ce penetreaza profund in piele si neutralizeaza radicalii liberi fotoindusi. Licochalcone A este extras din radacinile de lemn dulce chinezesc – o planta care traieste in desert si rezista la temperaturi de peste 60 de grade. De aceea, si-a dezvoltat un mecanism propriu de aparare impotriva radiatiilor UV prin eliberarea unor enzime care au efect anti-oxidant si care protejeaza celulele plantelor de efectul daunator al radicalilor liberi creati de radiatiile solare.

Sanatate pentru pielea ta

Protectia solara 3D este esentiala pentru a avea un concediu reusit alaturi de cei dragi. Indiferent de varsta sau ten, pielea noastra are nevoie de protectie solara, cu atat mai mult in timpul verii, cand stam mult mai mult afara. Eucerin vine in intampinarea nevoilor tale cu gama Eucerin SUN, pentru toate tipurile de piele si categoriile de varsta, singura gama care ofera tripla protectie solara: UVA, UVB si Lichocalcone A.

Protectie tridimensionala pentru toata familia... de la Eucerin SUN

Eucerin SUN include produse pentru pielea sensibila, adresate in mod special persoanelor predispuse la alergii solare. Astfel, Eucerin iti ofera gelul crema impotriva alergiilor 50+ (71 RON) pentru lunile cele mai insorite, gelul crema impotriva alergiilor solare SPF 25 (72 RON) pentru sfarsitul verii cand soarele nu mai arde cu aceeasi putere si gelul crema dupa plaja impotriva alergiilor (53 RON). Gama impotriva alergiilor solare are o textura usoara, nelipicioasa si utilizeaza o formula cu adevarat eficienta: combinatia dintre antioxidantul derivat din plante, alfa-glucozil-rutin (AGR), si Licochalcone A. AGR impreuna cu vitamina E intaresc sistemul de aparare al pielii impotriva radicalilor liberi – acestia fiind cauza principala a alergiilor solare.

Pentru cei mici...

Si pentru ca ca cei mici sunt in continua miscare toata vara, fie ca sunt la joaca in parc, in curte, la mare sau in fata blocului, Eucerin iti ofera doua produse ultra-rezistente la apa, care le asigura copiilor protectia solara eficienta de care au nevoie, pentru ca tu sa nu mai ai nicio grija. Spray-ul pentru protectie solara pentru copii SPF 50+ reprezinta o modalitate distractiva de a-i proteja pe micuti de razele puternice de soare, iar lotiunea pentru protectie solara cu micropigment pentru copii SPF 25 este perfecta pentru sfarsitul verii cand soarele nu mai este atat de puternic.

Si pentru cei mari...

Pe langa produsele pentru persoanele predispuse la alergii solare si pentru cei mici, Eucerin SUN vine si cu multe produse pentru cei cu pielea normala si mixta sau uscata:
• spray-uri transparente pentru protectie solara SPF 50 si SPF 30
• spray-uri pentru protectie solara SPF 20 si SPF 50+
• gel crema impotriva alergiilor solare SPF 50+
• fluid nuantator de fata cu protectie solara SPF 50+ si fluid matifiant de fata cu protectie solara SPF 30
• lotiune de plaja cu textura usoara cu protectie solara SPF 30 si lotiune de plaja cu protectie solara SPF 50+ pentru pielea uscata

Tu cate zile mai ai pana pleci in concediu?

  • Kudika

    Top 5 filme de box office de vizionat acum la cinema

  • Kudika

    Începe ASIA FEST- Ediția a X-a, între 22 și 24 septembrie, la...

  • Kudika

    EMAA lansează prima piesă de pe un viitor album - Lyudi

  • Kudika

    Primăvara imprevizibilă a deciziilor bruște cauzată de cvartetul...

  • Kudika

    Zodiile binecuvântate de Univers cu noroc și belșug

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...