Setari Cookie-uri

Scrisoare catre tine - TU cine esti?

Ce faci? Cum iti merge astazi? Apropo! Am o idee interesanta pentru tine. Stiu ca esti ocupata, ai multe griji pe cap si mai mereu iti propui sa faci cea mai buna impresie. Despre tine..

Ce faci? Cum iti merge astazi?

scrisoare catre tine Apropo! Am o idee interesanta pentru tine. Stiu ca esti ocupata, ai multe griji pe cap si mai mereu iti propui sa faci cea mai buna impresie. Despre tine...

Da... Trebuie sa arati bine, sa stralucesti, sa gasesti trucuri ca sa nu observe nici cel mai ager ochi ca esti cam obosita. Te descurci, ca doar nu este prima data cand recurgi la un asemenea subterfugiu. Fara indoiala! Reusesti sa fii o femeie atragatoare, invidiata pentru optimismul debordant.

Pentru o asa raspundere ti-ai dori , cu siguranta, sa petreci mai mult timp cu tine. Pare atat de simplu, cand in realitate nu e deloc usor sa te opresti in loc pentru cateva minute . Insa, atunci cand esti coplesita de probleme sau dimpotriva, esti mandra de tine, fericita ca ai reusit, opreste-te putin si mediteaza. Gandeste-te care sunt plusurile tale, imperfectiunile si cum ti-ar placea sa te schimbi.

Tu stii cine esti?

Cum te vezi pe viitor? Stii tu cine esti? Sper ca nu te-ai molipsit deja cu deprinderi egoiste si ganduri intunecate. Cu putin efort o sa reusesti sa zambesti si sa vezi lucrurile ceva mai in roz ca doar... viata e facuta sa o traim depinde daca stim cum, pentru ca, ea este o permanenta lectie cum erau odata dirigentiile, cred ca nu ai uitat inca.

Asadar, astazi ce ai de invatat? Te-ai pregatit cum se cuvine sau inca jubilezi? Nu cred ca dezamagirile te-au atins atat de mult si de subtil ca sa nu mai speri. Acum nu te mai atinge nimic si stii ca data viitoare o sa reactionezi diferit. Ai impresia ca te cunosti, dar uneori ramai si tu surprinsa pentru modul in care, impardonabil, reactionezi.

scrisoare catre tine Tu cine esti Nu se poate! Esti o femeie puternica. Ti s-a mai spus dar nu credeai. Te considerai o visatoare, o persoana gratioasa gata sa renunti in fata esecului. Iata ca nu e asa. Trebuie sa recunosti, macar acum cand stai fata in fata cu tine, cu propria-ti constiinta, privindu-te ca intr-o oglinda.

De ce ti-e teama?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.